Strongwoman Andrea Thompson traint met Laurence Shahlaei en kondigt wereldrecordpoging aan

Andrea Thompson is een van de meest prominente namen in actieve sterke vrouw. Als professionele deelnemer sinds maart 2016 heeft de atleet uit het Verenigd Koninkrijk een behoorlijk competitieve catalogus verzameld. Thompson onthulde haar volgende grote ambitie in een recent interview en trainingssessie met een sterke legende.

Op 30 september 2022 plaatste Laurence Shahlaei, Europe’s Strongest Man (ESM) van 2016 twee video’s op zijn YouTube-kanaal waarin hij respectievelijk schouders en benen trainde met de atleet. In de vorige video onthulde Thompson dat ze binnenkort nog een poging zou doen om het sterke vrouw Log Lift World Record op de 2022 Wereldkampioenschappen houtheffen in Ipswich, VK. Met name, met een succesvolle uitsluiting, zou Thompson haar eigen record van 135 kilogram (297,6 pond) van de 2020 World’s Ultimate Strongman “Feats of Strength” -serie verlengen.

[Related: How to Do the Hack Squat ‚ÄĒ Benefits, Variations, and More]

In de video over de eerste benen, na het afronden van wat cardio (de loopband voor Shahlaei; een luchtfiets voor Thompson), ging het paar er achteraan met een aantal veiligheidsbar-squats. Thompson registreerde meerdere high-rep sets van 150 kilogram (330,7 pond). Daarna bleef het duo schijnbaar focussen op uithoudingsvermogen, door een leg curl en drop-set leg press te doen. Om de routine af te sluiten, besloten Thompson en Shahlaei af te sluiten met enkele high-re leg extensions.

In de tweede video ging het allemaal om bewegingen boven het hoofd terwijl Thompson haar plannen voor het nieuwe wereldrecord aankondigde.

Om te beginnen deden Thompson en Shahlaei samen een paar sets van respectievelijke boomstamliften. Ze zouden de reeks afmaken door drie sets van één herhaling van een enorme loglift van 122 kilogram (269 pond) te doen. Hier merkte Thompson nadrukkelijk op dat haar recordpoging een belangrijke mijlpaal zou zijn.

“Ik ga het record breken en ga dan voor 140 kilogram (308,6 pond)”, vertelde Thompson aan Shahlaei. ‘Je hoorde het hier het eerst.’

Toen ze klaar waren met hun houtliften, stapten Thompson en Shahlaei over naar de vikingpers. Het paar maakte niet bekend welk gewicht ze gebruikten, hoewel Thompson het segment afsloot met een indrukwekkende set van 15 herhalingen om haar schouderkracht en uithoudingsvermogen met de beweging te demonstreren.

Om deze training af te sluiten, richtten Thompson en Shahlaei zich op preventieve onderhoudstraining voor verschillende delen van de schouders. Nu Thompson een wedstrijd naderde, leek het noodzakelijk om dat deel van haar lichaam gezond te houden.

[Related: The 10 Best Dumbbell Exercises to Hit Your Lats]

De komende World Log Lift Championships zijn niet de enige competitie die Thompson op haar bord heeft. De atleet zal ook te zien zijn in de 2022 World’s Strongest Woman (WSW) van december. Op het moment van schrijven zijn de precieze datum en locatie van de wedstrijd nog niet bekend gemaakt. Per Strongman ArchiefThompson won het WSW van 2018 en eindigde op de derde plaats tijdens de 2019-editie – haar laatste optreden op de competitie.

Het kalenderjaar 2022 begint af te lopen, maar voor Thompson zou het er een voor de recordboeken kunnen zijn tegen de tijd dat de klok middernacht slaat in januari 2023.

Uitgelichte afbeelding: Big Loz Official op YouTube

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart