Nick Walker denkt dat Mr. Olympia 2022 een handschoen zal zijn, wil “voor altijd herinnerd worden”

Nick “The Mutant” Walker heeft zijn ogen op de prijs gericht. Als rookie van de International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) won Walker de Arnold Classic 2021 en behaalde een vijfde plaats in de Mr. Olympia 2021. Nu wil de 28-jarige bodybuilder nog zoveel meer bereiken.

In een aflevering van 17 oktober 2022 van de Echt praten met Ares podcast op YouTube, stapte Walker op de show om zijn toekomst en doelen als bodybuilder te bespreken. In het proces hield Walker vol dat: hij is van plan om naar de top van de sport te stijgen als een all-time great. Tegelijkertijd weet hij dat hij een aantal waardige gevechten voor de boeg heeft.

[Related: How to Do the Hip Thrust — Variations, Benefits, and Common Mistakes]

Voordat hij besprak wat er de komende jaren zou kunnen gebeuren, beschreef Walker wat volgens hem een ​​beladen veld is bij de 2022 Mr. Olympia. Voor de atleet is het niet alleen de tweevoudig regerend kampioen Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay die de bodybuildingsfeer in de gaten moet houden in Las Vegas, NV, op 16-18 december 2022.

Sterker nog, hij denkt dat de hele plaatsing van de 2021-editie van de Olympia misschien aan een opschudding toe is.

“Dit is op dit moment de Olympia van alle Olympia’s”, legde Walker uit. “Ik zal je dit zeggen, hoe zelfverzekerd ik ook ben, ik zal altijd zelfverzekerd zijn, maar dit zal voor niemand gemakkelijk zijn. Dat is gewoon de realiteit hier. Ik denk niet dat iemands plaatsing van vorig jaar veilig is voor dit jaar. Natuurlijk hebben we de zware slagmensen, maar je hebt ook een paar duistere ridders die kunnen opstaan ​​en de wereld kunnen schokken.”

[Related: How to Do the Hack Squat — Benefits, Variations, and More]

Natuurlijk schetste Walker in detail wie hij denkt dat de ‘donkere ridders’ in december in Las Vegas kunnen zijn. Een van hen is de 212 Olympia-kampioen van 2021 in Derek Lunsford – die onlangs de officiële overstap maakte naar de Men’s Open-divisie. Walker lijkt echter ook de talenten van Samson Dauda, ​​Hunter Labrada en Hadi Choopan te waarderen.

“Nu zie ik Derek [Lunsford] elke dag zo’n beetje’, begon Walker. “Laat me je iets vertellen. Als die kerel het vastspijkert, is niemand veilig. Je hebt Simson [Dauda], hij nagelt het, en niemand is veilig. Je hebt Hunter [Labrada], die er machtig groot uitziet. Je hebt Hadi [Choopan]natuurlijk.

Walker zou zijn laatste lof voor de top twee finishers van 2021, twee titanen/kampioenen van bodybuilding, bewaren Elssbiay en Brandon Curry.

“[There’s] Brandon [Curry]; we weten niet wat we van hem kunnen verwachten, maar Brandon is altijd Brandon, toch?” roept Walker uit. “Dan Ramy [Elssbiay], die eruitziet alsof zijn jukbeenderen al knallen. Hij is klaar om te gaan. Dit wordt een van die Olympia’s waar je moet zijn [expletive] geschild en klaar en vol. Dit is die show waar ze zeggen: ‘Je gaat niet elke show je hoogtepunt bereiken.’ Nou, dit is er een die je moet pakken. Dit is hem.”

[Related: How to Do the Inverted Row — Benefits, Variations, and More]

Wat zijn persoonlijke toekomst betreft, mikt Walker hoog. Weinig bodybuilders hebben zo’n geweldige debuutseizoenen beleefd als Walker. Na het afzien van een verdediging van zijn titel op de Arnold Classic 2022 om zich uitsluitend op Olympia in december te concentreren, lijkt het erop dat Walker die eerste bloei als een eerste stap beschouwt.

Afhankelijk van hoe het hem vergaat tijdens de Olympia van 2022, zinspeelt de atleet zelfs op een realiteit waarin hij zou kunnen proberen om opnieuw meer Arnold Classic-titels te stapelen.

“Vorig jaar heb ik niet het hele jaar meegedaan… dat heeft wel een grote tol geëist”, zei Walker. “Maar nu ik maar één show doe, zoals ik al zei, zal ik zien hoe ik me voel. Als ik het echt goed doe op de [2022] Olympia, en ik raak in de wolken, ik ga de Arnold doen [in 2023]. Als de dingen niet gaan zoals ik had gepland en ik ben er gewoon niet in, ga ik een pauze nemen. Het hangt allemaal af van hoe ik me voel.”

Walker lijkt een zeldzame positie waarin hij zich bevindt te begrijpen. Hij beperkt zijn aantal wedstrijden per jaar om één goede reden: hij probeert een blijvende erfenis op te bouwen op de rug van de meest prestigieuze evenementen van bodybuilding.

“… Ik wil zoveel mogelijk Arnolds en Olympias winnen als ik kan. Op dit punt in mijn carrière wil ik niet het hele jaar competitie spelen. Ik wil de twee beste grote shows doen … Dan, als ik er klaar voor ben om het voor mijn carrière te noemen, ben ik er klaar voor. Maar ik wil het op mijn voorwaarden doen. Als ik één Olympia en twee Arnolds win, zal dat voor altijd worden herinnerd.”

Uitgelichte afbeelding: @nick_walker39 op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart