Michael B. Jordan en Jonathan Majors zien eruit als versnipperde bokssterren in “Creed III”

De Rotsachtig films en hun spin-off franchise, Geloofsovertuiging, hebben een thema van het overwinnen van atletische tegenspoed. Ze gaan over atleten, in dit geval boksers, die het schijnbaar onmogelijke bereiken terwijl ze zichzelf tegelijkertijd in de best mogelijke competitievorm werken. Volgend jaar komt er weer een verhaal met twee Hollywood-acteurs die dat mandaat opnieuw waarmaken in de ring.

Op 17 oktober 2022 deelde acteur Michael B. Jordan twee teaserposters voor het komende boksepos Credo III op zijn Instagram-profiel. De teasers zijn voorzien van Jordan – die de fictieve superster-bokser Adonis Creed speelt – en zijn co-ster, Jonathan Majors – die een nieuw personage spelen, Damian “Dame” Anderson – die in de hoek van een boksring zitten. Beide acteurs pronken met massieve schouders en armen en versnipperde bovenlichaammassa’s. De onthullingen vallen samen met de aankondiging van de officiĂ«le releasedatum van de film op 3 maart 2023.

[Related: The 12 Best Biceps Exercises for Arm Size]

Volgens Verscheidenheid, Credo III zal Jordan’s regiedebuut zijn. De 35-jarige acteur herneemt een van de bekendere rollen van zijn carrière, waar hij in veel sequenties in de vorige iteraties zijn cardio, bovenlichaam en algemene conditionering op hoog niveau rigoureus traint. (Opmerking: Per IMDBJordan kan rekenen op andere veelgeprezen hoofdrolspelers in films zoals die van 2013 Fruitvale Station en 2018’s Zwarte Panter.)

Ondertussen voegt Majors zich bij de Geloofsovertuiging franchise als een rijzende ster in de bioscoop. De 33-jarige acteur is misschien voor het eerst bekend geworden met een rol in 2019 De laatste zwarte man in San Francisco. Sindsdien is hij met name te zien in Spike Lee’s Da 5 Bloods uit 2020 en 2021 spaghetti western Hoe harder ze vallen. Majors wordt de volgende hoofdrolspeler, Kang the Conqueror, in het Marvel Cinematic Universe.

[Related: The 12 Best Kettlebell Exercises for Conditioning, Mobility, and Strength]

In een recentelijk De gezondheid van mannen profielmaakt Majors duidelijk dat hij prioriteit geeft aan zijn fitheid, ongeacht zijn aanstaande rol in een film.

“Als ik 250 . ga bankdrukken [pounds] in een film moet ik 275 . kunnen bankdrukken [pounds] een paar keer”, vertelt Majors De gezondheid van mannen aanvankelijk voordat hij zijn aanvankelijke sentiment terugliep: “305 [pounds] enkele keren.”

Majors lijken hetzelfde denkproces te hebben toegepast ter voorbereiding op: Credo III. Naar verluidt stelde hij het niet op prijs dat hij “nepgewichten” kreeg tijdens het filmen van een scène.

“Ik zal dit de hele dag doen” — We zetten geen nepgewichten op, “zei Majors, terwijl hij zijn beweegredenen uitlegde aan” De gezondheid van mannen. “Ik heb de afgelopen drie maanden niet getraind om hier te komen en piepschuim te gebruiken. “Stop deze [expletive] gewichten op zodat we het kunnen optillen, zodat je erop kunt schieten, zodat ik het verhaal kan vertellen. Met respect, alles wat minder is, is alsof je valse tranen in je ogen krijgt. Of je nepzweet opdoen.’

Het zal nog even duren voordat iemand Jordan en Majors zogenaamd tegen elkaar ziet spelen Credo III. Echter, voor twee acteurs die schijnbaar toegewijd zijn om prioriteit te geven aan hun fitness als professionals, zou het in maart 2023 een behoorlijk gevecht tussen de touwen moeten zijn.

Uitgelichte afbeelding: @michaelbjordan op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart