Powerlifter Kheycie Romero Squats 234 kilogram (516-pond) voor 2 herhalingen

Op 14 september 2022 deelde powerlifter Kheycie Romero een Instagram-video waarin: ze hurkt een persoonlijk record van 234 kilogram (516 pond) voor twee herhalingen in opleiding. De 90 kilo zware powerlifter droeg een hijsband, kniemouwen en polswikkels om de krachtmijlpaal te helpen bereiken.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Volgens Powerlifting openenRomero’s nieuwe dubbele PR overtreft ook onofficieel haar beste ooit in de competitie met één vertegenwoordiger met 14 kilogram (31 pond). Romero bereikte dat hoogste persoonlijke competitieve squat-cijfer van 220 kilogram (485 pond) tijdens de 2020 World Raw Powerlifting Federation (WRPF) Hybrid Showdown II. Ze nam deel aan de gewichtsklasse van 90 kilogram in de Raw-divisie

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, lijkt Romero’s squat PR-teken niet verbonden met enige concurrentie op haar aanstaande rol. Dat gezegd hebbende, spreekt het over de vooruitgang van de atleet met haar beenkracht in de afgelopen weken. Volgens haar sociale media lijkt Romero zich de laatste tijd vooral te concentreren op het verbeteren van haar squat.

Ongeveer een week voor Romero’s laatste prestatie, begin september 2o22, voltooide ze een squat van 229 kilo (505 pond) voor een PR van drie herhalingen. Daarvoor, eind augustus, registreerde Romero een squat van 218,2 kilogram (481 pond) voor een PR van vier herhalingen.

Op een totale powerlifting-schaal is Romero’s beste deadlift aller tijden van 265 kilogram (584,2 pond) de op twee na zwaarste in de categorie van 90 kilogram. Alleen Samantha Rice (273,5 kilogram/602,9 pond) en Chakera Ingram (273 kilogram/601,8 pond) hebben ooit meer bereikt in de respectieve gewichtsklasse van het trio. Hier is een overzicht van Romero’s beste prestaties aller tijden:

Kheycie Romero | Beste competitie aller tijden

  • Hurken — 220 kilogram (485 pond)
  • Bankdrukken — 120 kilogram (264,5 pond)
  • Deadlift — 265 kilogram (584,2 pond)
  • Totaal — 570 kilogram (1.256,6 pond)

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

Sinds maart 2017 heeft Romero deelgenomen aan acht gesanctioneerde competities, waarvan ze enkele verdubbelde in de Junioren 20-23 en Open categorieën. De atlete heeft vijf overwinningen op haar naam staan ​​en is nog nooit lager dan de tweede plaats geëindigd. Hier is een overzicht van enkele van de meer opvallende resultaten van Romero’s powerlifting-carrière tot nu toe:

Kheycie Romero | Opmerkelijke carrièreresultaten

  • 2017 International Powerlifting League (IPL) Orlando Inzer Europa (Raw) — Eerste plaats | Gewonnen in zowel de Junioren 20-23 als de Open categorie
  • 2019 United States Powerlifting Association (USPA) Battle of the Bay V (rauw/open) – Eerste plaats
  • 2020 WRPF Hybrid Showdown II (rauw/open) – Eerste plaats
  • 2021 WRPF The Bucked Up Showdown (rauw/open) – Eerste plaats

[Related: How to Do the Bulgarian Split Squat for Leg Size, Strength, and Mobility]

Romero heeft sinds eind september 2021 niet meer meegedaan. De volgende keer dat de atleet een officiële wedstrijd doet, kan ze een paar nieuwe indrukwekkende cijfers aan haar persoonlijke carrièreboek toevoegen.

Uitgelichte afbeelding: @kheycie op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart