Derek Lunsford ontvangt uitnodiging voor Men’s Open in 2022 Mr. Olympia

Derek Lunsford is de regerend 212 Olympia-kampioen van 2021, maar het lijkt erop dat hij zijn titel komende december niet zal verdedigen. Op 15 september 2022 plaatste Olympia LLC een Instagram-aankondiging waarin werd onthuld dat Lunsford heeft ontving een “speciale uitnodiging” om te strijden voor de 2022 Mr. Olympia-titel. Het nieuws volgt op een recent verzoek van de Pro League-atleet van de International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) om van divisie te wisselen.

“Lunsford heeft een formeel verzoek ingediend om een ​​speciale uitnodiging te ontvangen om in december in de open divisie te strijden”, aldus de aankondiging. “… Na zorgvuldige overweging hebben de Olympia-promotors en de IFBB Professional League Lunsford een speciale uitnodiging verleend. De toevoeging van Lunsford versterkt verder wat velen ‘een van de beste line-ups’ in de geschiedenis van het evenement noemen.”

[Related: Why You Should Be Greasing the Groove During Your Workouts]

De officiële verschuiving van Lunsford naar de Men’s Open-divisie, of strijden om de Mr. Olympia-titel zelf, komt op de hielen van enkele recente, nu duidelijke hints over de toekomst van de bodybuilder.

Naar verluidt poseerde de atleet in mei voor 257 pond op de Pittsburgh Pro van 2022. Later, in een medio juli 2022 editie van Olympia TV op YouTube, suggereerde Chief Olympia Officer Dan Solomon dat Lunsford “nergens in de buurt van 212″ was [pounds] op dit punt.” Op het moment van Solomon’s opmerkingen sprak Lunsford de gevoelens niet in het openbaar aan, maar het schrift leek al aan de muur te hangen.

“Eerder dit jaar onthulde Derek Lunsford een verbluffende nieuwe versie van zijn kampioenschapslichaam toen hij een verrassingsoptreden maakte in Pittsburgh”, vervolgde de Olympic LLC. “De regerend ‘212 kampioen’ ging het op met enkele van de grootste en beste ter wereld. De foto’s en video’s lieten de wereldwijde bodybuilding-scene bruisen van opwinding.”

Niet lang na zijn Pittsburgh Pro-cameo, diende Lunsford blijkbaar zijn Open Division-verzoek in terwijl zijn bulkvoeding een rechtszaak aanspande.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

De nieuwe competitieve taak van Lunsford in 2022 is het overwinnen van veel van dezelfde topsporters die hij naast in West-Pennsylvania speelde.

Mamdouh “Big Ramy” Ellsbiay is de tweevoudig regerend kampioen (2020-2021). Gevestigde uitdagers zoals de opklimmende Nick Walker, voormalig winnaar Brandon Curry (2019) en Hunter Labrada zouden echter allemaal in topposities kunnen komen voor de 2022 Olympia-titel. Voormalig winnaar van de 212 en tweede plaats in 2021, Shaun Clarida, kan ook een rol spelen in de categorie Open. Op het moment van schrijven heeft Clarida nog niet bevestigd of hij in december zal deelnemen aan de 212- of Open-divisie.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Het is een gestapeld veld voor Lunsford in zijn aanstaande Open-debuut. In het geval dat hij de Mr. Olympia-titel verovert, zou Lunsford de 17e unieke winnaar van het kampioenschap zijn. Bovendien zou hij de eerste IFBB Pro League-deelnemer zijn die ooit de Olympia in twee divisies zou winnen. De sterbodybuilder zal een reeks elite-collega’s moeten overwinnen, maar zijn potentiële geschiedenis is zeker niet uitgesloten.

Uitgelichte afbeelding: @dereklunsford_ op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart