Hafthor Björnsson ziet er geript uit na een rug- en buiktraining

Hafthor Björnsson is misschien geen competitieve sterke man meer, maar dat betekent niet dat hij niet actief blijft als atleet. Zo heeft Björnsson de afgelopen twee jaar een bokscarrière opgebouwd waarbij een groot deel van zijn voorbereiding draait om hoe hij zich kan verbeteren in de ring. De laatste trainingsupdate van de post-strongman-reis van de World’s Strongest Man (WSM)-kampioen van 2018 laat zien hoe de IJslander de laatste tijd zijn lichaam heeft gepusht.

Op 13 september 2022 deelde Björnsson een Instagram-bericht waarin hij liet zien: een versnipperd mager lichaam en een klein voorbeeld van een uitdagende rug- en buiktraining die hij onlangs heeft voltooid. Afgaande op de respectievelijke korte clips die Björnsson bevat, zijn de trainingsfuncties leg raises op een dips-machine, eenarmige hamerrijen, T-bar-rijen met handvatten en enkele herhalingen op een reverse pec-deckmachine.

[Related: Strongman Legend Eddie Hall Swims a 50-Meter Freestyle in 27.06 Seconds]

In het bijschrift van de voormalige Game of Thrones star’s post, schreef de legende van de sterke man dat de fysieke update en training kwamen na “12 uur van een hardcore dag op het werk” tijdens het filmen van een “zeer fysieke vechtscène” scène voor een niet-openbaar gemaakte film/tv-show. Ongeacht waar Björnsson voor aan het filmen is, hij lijkt het inderdaad behoorlijk druk te hebben.

In maart 2022 versloeg Björnsson zijn voormalige sterke rivaal en WSM-kampioen van 2017, Eddie Hall, in de ‘zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis’. In de nasleep zou Hall een pre-match weddenschap eren door een tatoeage van Björnsson’s volledige naam op zijn lichaam te krijgen.

Een paar maanden later, in juni, maakte Björnsson bekend dat hij 13 pond was afgevallen sinds zijn gevecht met Hall. Het gewichtsverlies was blijkbaar een onderdeel van een atletisch experiment voor de 33-jarige, die na de sterke man een nieuwe niche voor de lange termijn lijkt te zoeken.

“Ik ben een mens zoals iedereen, en ik ga door een periode in mijn leven waarin ik niet de hele tijd 100 procent gefocust of toegewijd ben”, schreef Björnsson in zijn Instagram-bericht van juni. “Het is raar omdat ik de laatste 10 jaar van mijn leven super gefocust en gedreven ben geweest omdat ik altijd een doel heb gehad om naar te streven.”

Deze nieuwe update en training kan een uitbreiding zijn van het denkproces van de atleet in de vroege zomer.

[Related: Here’s How Eddie Hall is Eating Ahead of His Return to Strongman in 2022]

Op dit moment lijkt Björnsson in een verbale oorlog van woorden te verkeren met de Britse zwaargewicht bokser Tyson Fury. Het paar is al maanden in gesprek over een mogelijk gevecht, maar heeft op het moment van schrijven nog geen concrete datum vastgesteld.

Vechten, laat staan ​​een gevestigde professional als Fury verslaan, zou voor Björnsson een flinke stap vooruit zijn. In 33 carrièrewedstrijden heeft Fury 32 keer gewonnen en nooit verloren. Mocht Björnsson uiteindelijk tegen Fury vechten, dan zou dit een belangrijke stap voorwaarts kunnen betekenen voor de sterke man-legende bij het vinden van een nieuwe atletische inzet.

Uitgelichte afbeelding: @thorbjornsson op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart