Kijk hoe Mitchell Hooper door een squat van 315 kilogram (695 pond) vaart voor een PR van 5 herhalingen

Op 11 september 2022 deelde de Canadese sterke man Mitchell Hooper een Instagram-clip waarin hij: gehurkt 315 kilogram (695 pond), rauw, voor vijf herhalingen. Volgens het bijschrift van de post van de atleet is de prestatie een nieuw persoonlijk record (PR) van vijf reps voor Hooper, die tijdens de set een hijsriem en kniemouwen droeg.

[Related: How to Do the Back Squat for Size and Strength]

Hoopers demonstratie van beenkracht maakt deel uit van de voortdurende voorbereiding op zijn debuut op de komende Rogue Invitational in 2022. Die wedstrijd zal plaatsvinden op 28-30 oktober 2022 in het Dell Diamond Stadium in Austin, TX.

Vooruitlopend op de wedstrijd is Hooper onlangs begonnen met het filmen van een serie op zijn YouTube-kanaal getiteld “Road to the Rogue Invitational”. De eerste video – gedeeld op 7 september 2022 – toont de atleet die verschillende traditionele evenementen beoefent die te zien zijn in strongman-wedstrijden. (Opmerking: op het moment van schrijven hebben de organisatoren van de Rogue Invitational in 2022 de evenementen voor de wedstrijd niet aangekondigd.)

Hooper tilt uiteindelijk Atlas Stones op, werkt door een respectievelijke Farmer’s en Sandbag Carry, en gooit zelfs voor de goede orde een rondje van een kilometer op een loopband. Al met al noemt Hooper zijn ijverige training in de eerste aflevering ‘een goede plek om te beginnen’.

[Related: How to Do the Triceps Kickback for Arm Size]

Hier is de huidige selectie van atleten die eind oktober in Austin zullen strijden:

2022 Rogue Invitational-selectie

Met name, terwijl titelverdediger Martin Licis terugkeert om zijn titel te verdedigen, weigerden tweevoudig regerend World’s Strongest Man (WSM) Tom Stoltman, 2021 Europe’s Strongest Man (ESM) Luke Stoltman, en viervoudig WSM-kampioen Brian Shaw elk hun uitnodigingen na de wedstrijd in de editie van vorig jaar. Tom Stoltman eindigde in 2021 als tweede achter Licis.

[Related: Can You Squat Every Day?]

Drie van dergelijke opmerkelijke afwezigheden betekenen dat het veld van Rogue Invitational in 2022 wijd open kan staan ​​voor een nieuwkomer als Hooper. Na een WSM-kwalificatieronde in 2022 en drie opeenvolgende podiumplaatsen in de Giants Live Strongman Classic, Giants Live World Open en Shaw Classic van dit jaar, zou Hooper heel goed in de rij kunnen staan ​​om zijn eerste grote internationale strongman-overwinning te behalen.

De Rogue Invitational in 2022 vindt plaats op 28-30 oktober in Austin, TX.

Uitgelichte afbeelding: @mitchellhooper op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart