Kijk hoe Devin Burger een deadlift van 1.100 pond in zilver er gemakkelijk uit laat zien

Op 3 september 2022 toonde atleet Devin Burger zijn kracht door een 498,9 kilogram (1.100 pond) Silver Dollar deadlift tijdens de United States Strongest (USS) Texas Strongest Veteran competitie. Volgens Burger’s Instagram-profiel en de officiële resultatende enorme Silver Dollar deadlift is een Texas State record voor een 18-inch deadlift in de gewichtsklasse onder de 275 kilogram. Burger droeg kniemouwen, een hijsriem en gebruikte hijsbanden om hem te helpen bij deze deadlift.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Gezien het gemak waarmee Burger zijn trek schijnbaar voltooit, zou de atleet zichzelf snel genoeg in de Deadlift-annalen van de Silver Dollar kunnen opheffen. Dat komt omdat zijn prestatie goed te vergelijken is met die van zijn leeftijdsgenoten. Als Burger tijdens de recente World Deadlift Council (WDC) World Silver Dollar Championships van 2022 had deelgenomen en zijn aantrekkingskracht had weten te behalen, zou zijn mijlpaal van 1.100 pond zou vijfde zijn geworden van al zijn leeftijdsgenoten. Ben Thompson vestigde een toenmalig wereldrecord van 577,2 kilogram (1.272,5 pond) tijdens de wedstrijd in een eerste plaats.

Met name het record van de Silver Dollar is in het kalenderjaar 2022 verschillende keren gewijzigd.

Het record van Thompson van medio mei 2022 overtrof het voormalige record van Sean Hayes, die tijdens de Strongman Corporation Canada King & Queen Of The Throne-wedstrijd in 2022 560 kilogram (1.235-pond) Silver dollar deadlift trok. Hayes had eerder Anthony Pernice’s eerdere cijfer van 550 kilogram (1212 pond) van de 2020 USS Farm Strong Record Breaker overtroffen. Estse Strongman Rauno Heinla veroverde de huidige wereldrecord met een pull van 579,7 kilogram (1278 pond) op het Silver Dollar Deadlift Estonian Championship 2022 begin juni.

Burger heeft nog een lange weg te gaan voordat hij het nieuwe record kan uitdagen. Gezien de context lijkt hij echter op de goede weg.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Hoewel hij op binnenlands niveau concurreert, lijkt Burger op het moment van schrijven geen significante internationale competitieve sterke ervaring te hebben. Een algemene lezing van Burger’s sociale media toont de atleet die verschillende traditionele sterke mannen uitvoert en traint, zoals de Log Press en Atlas Stones.

Als hij zich niet voorbereidt op de Strongman-competitie, besteedt Burger een groot deel van zijn tijd aan het werken als een gecertificeerde personal trainer. De atleet lijkt zijn . te rennen eigen onafhankelijk bedrijf genaamd “Camp Gladiator”, waar hij coaching aanbiedt rond de voeding en fitness van een potentiële persoon. Volgens zijn Instagram-bio karakteriseert Burger zijn persoonlijke training als een middel om “normale mensen te helpen met gezondheid en fitheid”.

[Related: 20-Minute Workouts for Muscle, Fat Loss, Strength, and More]

Op het moment van publicatie van dit artikel heeft Burger geen hangende sterke man-wedstrijden op zijn bord. Met zijn Silver Dollar deadlift-prestatie in gedachten, is de atleet misschien iemand om in de toekomst naar te kijken.

Uitgelichte afbeelding: @thegainzfairy op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart