Kijk hoe Daniel Ryjov een bankpers van 315 pond sloopt voor 55 herhalingen

Maanden verwijderd van een ongelukkige scheur van zijn linker tricepspees in mei 2022, doet Daniel Ryjov weer waar hij goed in is: indrukwekkende prestaties op het gebied van kracht van het bovenlichaam.

Op 10 oktober 2022 uploadde Ryjov een Instagram-video waarin hij een 143 kilogram (315 pond) bankdrukken voor een verbazingwekkende 55 herhalingen tijdens een trainingssessie. Hoewel niet bevestigd, suggereert Ryjov dat de prestatie een potentieel wereldrecord voor herhalingen zou kunnen zijn voor het gewicht op zijn geladen halter. De atleet voerde zachtere uitsluitingen uit van de meeste herhalingen en droeg een hijsband, polsbandages en elleboogwikkels, wat een voortdurende voorzorgsmaatregel voor zijn blessure zou kunnen zijn.

[Related: 4 Workouts With A Single Dumbbell for Muscle, Fat Loss, and More]

Ryjov’s ongelooflijke comeback van zijn tricepsblessure terzijde, zijn adembenemende AMRAP-display (As Many Reps As Possible) voor bankdrukken is misschien nog indrukwekkender als het in de juiste context wordt geplaatst.

Het National Football League (NFL) Scouting Combine-record voor bankdrukken is bijvoorbeeld 51 herhalingen van Justin Ernest. Het gewicht voor dat record is echter 102 kilogram (225 pond). Ryjov maakte niet alleen vier herhalingen meer dan Ernest, hij deed het met 40,8 kilogram meer op zijn halter. Evenzo probeerden professionele sterke mannen Brian Shaw en Robert Oberst het NFL Combine-record voor 225 pond in juli 2020. Shaw legde 44 herhalingen vast, terwijl Oberst 42 herhalingen had. Op dezelfde manier heeft Ryjov de cijfers van beide topsporters verslagen terwijl hij meer gewicht drukte .

Dit is niet het eerste recente geval waarin Ryjov liet zien dat de kracht en kracht van zijn bovenlichaam terugkeerden.

Een week voorafgaand aan dit recente record, begin oktober 2022, scoorde de atleet 100 herhalingen van een bankdrukken van 225 pond voor een zelfverklaard wereldrecord. (Opmerking: het is onduidelijk wiens wereldrecord hij passeerde, hoewel Larry Wheels in 2018 225 pond bankdrukte voor 70 herhalingen).

Bovendien werd hij de eerste bekende persoon die ten minste 100 herhalingen van een bankdrukken van 225 pond voltooide. Deze verbluffende weergave volgde Ryjov die medio augustus 2022 90 herhalingen registreerde met 225 pond, waar het leek alsof hij zich nog steeds voornamelijk concentreerde op herstel van zijn blessure in plaats van zichzelf tot het uiterste te drijven.

[Related: 10 Push-Up Variations for More Muscle and Strength]

Afgaande op zijn sociale media en de prestaties die hij deelt, lijkt het erop dat Ryjov zich al een tijdje uitsluitend heeft gericht op het vergroten van zijn bankdrukken. De atleet heeft twee powerlifting-competities op zijn naam staan ‚Äč‚Äč- hij behaalde de eerste plaats op de 2016 Revolution Powerlifting Syndicate (RPS) InsurreXtion V en een eerste plaats op de 2017 United States Powerlifting Association (USPA) SMG’s March Mayhem – maar heeft niet deelgenomen aan sindsdien een gesanctioneerd hefplatform.

Op het moment van schrijven heeft Ryjov nog niet gesuggereerd naar de volgende bankdrukbarrière die hij zal proberen te doorbreken. Maar als hij terugkeert naar een plaats van totale gezondheid, zou Ryjov inderdaad snel genoeg een pionier kunnen zijn met een nieuwe mijlpaal.

Uitgelichte afbeelding: @danielryjov op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart