Kijk hoe Mitchell Hooper een 488.6-kilogram (1075-pond) 19-inch Deadlift PR verplettert

Mitchell Hooper bestormde de professionele sterke man-scene met een uitstekend debuut op de 2022 World’s Strongest Man (WSM). Slechts enkele maanden later bevindt de ster zich al op een plek waar hij prestaties op prestaties kan blijven stapelen.

Op 11 oktober 2022 deelde Hooper een Instagram-clip van zichzelf die een ruwe 488,6-kilogram (1.075-pond) 19-inch deadlift voltooide. Volgens het bijschrift van de post van de Canadese atleet is het een nieuw persoonlijk record (PR). Hooper droeg een hijsriem en hijsbanden en voltooide de trek in zijn sokken.

[Related: 4 Workouts With a Single Dumbbell for Muscle, Fat Loss, and More]

Hooper schreef dat hij zijn deadlift vanuit een 19-inch positie voltooide om ‘sterke redenen’. Waar hij op doelt, is de 2022 Rogue Invitational, die zal plaatsvinden op 28-30 oktober 2022 in Austin, TX. Op het moment van schrijven zijn de evenementen van de wedstrijd nog niet aangekondigd. Het lijkt erop dat Hooper zijn kracht aan het voorbereiden is op een gerelateerde deadlift als een onvoorziene gebeurtenis.

De Canadese sterke man heeft de afgelopen maanden veel oogverblindende trainingsvertoningen van kracht laten zien.

Eind juni 2022 voltooide Hooper een rauwe traditionele deadlift van 425 kilogram voor twee singles. Ongeveer een paar weken later, medio juli 2022, registreerde de atleet een dubbele PR van 184 kilogram (406 pond). Toen, medio september 2022, voor een recente golf van competitief succes, voltooide Hooper een squat van 315 kilogram (695 pond) voor een PR van vijf herhalingen.

[Related: How to Do the Hack Squat — Benefits, Variations, and More]

Mocht Hooper zijn macht overdragen aan Austin en winnen, het markeert zijn derde opeenvolgende overwinning in een sterke man-competitie. De atleet won eerder eind september zijn eerste pro-wedstrijd op de Arnold Strongman Classic UK in 2022. Toen, begin oktober 2022, volgde hij die prestatie met zijn eerste carrièreoverwinning op het Giants Live-circuit tijdens de 2022 Giants Live World Tour Finals. Misschien nog indrukwekkender, als Hooper weer in de top drie eindigt, het wordt zijn zesde opeenvolgende optreden op een sterk podium die teruggaat tot de 2022 Giants Live Strongman Classic.

Dit is de huidige selectie van atleten die Hooper zal proberen omver te werpen tijdens de Rogue Invitational in 2022:

2022 Rogue Invitational-selectie

[Related: How to Do the Inverted Row — Benefits, Variations, and More]

Hooper heeft een snelle groei doorgemaakt in zijn vroege carrière als sterke man, en het lijkt erop dat hij niet van plan is het binnenkort te vertragen. In zijn snelle tempo zou dit 26-jarige fenomeen zichzelf heel goed kunnen versterken als een prominente vaste waarde in de sport voor de komende jaren.

Uitgelichte afbeelding: @mitchellhooper op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart