Dit is hoe Eddie Hall eet voor zijn terugkeer naar Strongman in 2022

De laatste keer dat Eddie Hall werd gezien bij een professionele sterke man-wedstrijd, won hij de 2017 World’s Strongest Man (WSM). Hij is onlangs bezig gehouden door te boksen met rivaal en WSM-kampioen van 2018 Hafthor Bj√∂rnsson en is zelfs teruggedoken in een aantal oude zwemwortels.

Dit najaar keert de sterke legende officieel terug in de sport door deel te nemen aan de 2022 Giants Live World’s Strongest Nation (WSN) competitie. In een teamgerichte, onderlinge wedstrijd zal Hall de aanvoerder zijn van Team UK, terwijl achtvoudig WSM-concurrent Robert Oberst Team USA aanvoerder zal zijn. De wedstrijd vindt plaats op 26 november in Liverpool, Engeland.

Ter voorbereiding op zijn terugkeer naar Strongman deelde Hall op 24 augustus een video op zijn YouTube-kanaal dat: beschrijft zijn dagelijkse voeding drie maanden voordat hij deelneemt aan Liverpool.

[Related: Learn How to Build Strength With Three Key Principles]

Hier is Hall die uiteenzet hoe hij eet terwijl hij traint om weer uit te blinken in sterke man.

Ontbijt

Volgens Hall bereidt zijn vrouw meestal zijn dagelijkse maaltijden. Op de dag dat deze video werd opgenomen, moest ze werken, dus Hall maakte alles zelf – met behulp van de schriftelijke instructies van zijn vrouw.

Eerst op het grootboek voor Hall was een ochtend-eiwitshake. Het bestond uit twee bolletjes wei-eiwit, twee eetlepels pindakaas, een banaan, wat Skinny Food-chocoladepasta, melk en ijs. De sterke man vermoedde de shake had ongeveer 700 calorie√ęn en 65 gram eiwit.

Daarna, voordat hij zijn hond uitliet voor wat cardio in de ochtend, Hall woog zichzelf op een weegschaal. De schaal lezen 160,45 kilogram (353,7 pond) – meer dan 40 pond meer dan Hall’s gewicht tijdens zijn bokswedstrijd met Bj√∂rnsson eind maart van dit jaar.

Lunch

Voordat hij op weg ging naar een trainingssessie, stelde Hall zijn lunch samen. De atleet gebruikte een schaar om wat kip op een koekenpan te snijden. Daarna sneed hij wat uien en tomaat en mengde ze met koriander, koriander en zijn eigen speciale suikerarme kooksaus. Hij verpakte deze mix in vijf wraps, die‚Ķ ongeveer 1.500 calorie√ęn en 120 gram eiwit.

Om tijdens zijn training een kleinere maaltijd te nuttigen, vulde Hall twee extra wraps. Zijn calorie- en eiwittotaal aan het einde van de lunch waren 2.800 calorie√ęn en 305 gram eiwitrespectievelijk.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Diner

Om zijn dag af te sluiten, maakte Hall twee “Beast Burgers”. Deze hamburgers hadden twee grote pasteitjes op respectievelijke broodjes, spek, saus, tomaten en kaas.

Alles verliep soepel, behalve de friet – die Hall niet droogdept, er geen olie in gooide en in de luchtfriteuse plofte. Nadat hij zijn vrouw aan de telefoon had geraadpleegd, stemde hij toe en legde zijn niet-krokante aardappelpartjes op het bord.

Na het be√ęindigen van dit laatste monster van een maaltijd, zei Hall zijn: totale calorie√ęn voor de dag waren 4.600 en het totale eiwit was 385 gram.

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

In zijn hoogtijdagen als sterke man nam Hall tijdens wedstrijden meer dan 400 pond mee. Dat is ver verwijderd van zijn huidige gewicht van 353,7 pond. Een dergelijke potenti√ęle verschuiving kan betekenen dat Hall meer uitblinkt in behendigheidsgerelateerde evenementen, terwijl hij kracht opoffert in zwaardere aspecten op de 2022 WSN.

Hall zal zijn voeding en training meenemen naar aanvoerder Team UK tijdens de 2022 Giants Live World’s Strongest Nation op 26 november in Liverpool, Engeland.

Uitgelichte afbeelding: Eddie Hall The Beast op YouTube

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart