Acteur Chris Hemsworth heeft een 5-ronde, 50-rep full-body workout-uitdaging uitgegeven

Sinds hij als acteur in de publieke belangstelling kwam, heeft Chris Hemsworth er gewoonlijk een punt van gemaakt om zijn krachttraining en algehele conditie bij te houden. Tussen zijn filmwerk door heeft Hemsworth een deel van zijn recente tijd besteed aan het promoten van zijn trainingsapplicatie, Centr – die hij in 2019 begon, volgens een interview met Bloomberg. De nieuwste routine van een man die bekend staat om het spelen van Thor in de Wonder Cinematic Universe is een doozy.

Op 25 augustus 2022 deelde Hemsworth een volledige lichaamstraining van 50 herhalingen met een of andere vorm van burpees, squats, dumbbells, bicep-krullen en schouderpersen. De acteur leek de respectievelijke oefeningen uit te voeren door een watermassa, die mogelijk opnieuw op het dek van een marineschip was van de recente recordbrekende blockbuster, Top Gun: Maverick.

[Related: How to Do the Kettlebell Swing for Explosive Power, Strength, and Conditioning]

Opmerking van de uitgever: Dit artikel behandelt een training die is gepubliceerd door Hemsworth’s fitnessapplicatie Centr. Spier breken is niet gelieerd aan of gesponsord door Centr, en is ook niet verplicht tot enige vorm van publieke goedkeuring.

Hier is een compleet overzicht van Hemsworth’s 50-rep full-body workout:

Chris Hemsworth’s 50-rep full-body workout

Voer de onderstaande reeks één keer uit, rust 60 seconden uit en voltooi nog vier keer voor vijf totale ronden.

  • Burpee-krul met halters — 10 herhalingen
  • Squat curl pers — 10 herhalingen
  • Afwisselend reverse lunge en curl — 10 herhalingen
  • Biceps curl — 10 herhalingen
  • Staande schouderpers — 10 herhalingen

Volgens het bijschrift van de post van Hemsworth wordt de training blijkbaar beter beheersbaar naarmate men overschakelt van oefening naar oefening. Echter, en dit lijkt een dwingend aspect, hij benadrukt niet te rusten voordat alle 50 totale herhalingen zijn voltooid. Dat zou erop kunnen wijzen dat deze routine voor het hele lichaam de nadruk legt op het versterken van zowel kracht als conditionering.

Ter aanmoediging, Hemsworth’s Thor: Liefde en Donder co-ster, Chris Pratt, leek de training te onderschrijven in het commentaargedeelte van Hemsworth’s Instagram-bericht.

“Bedankt voor de inspiratie!” schreef Pratt. “Heb het net gedaan. Lekker snel trainen.”

Pratt merkte ook op dat hij “grote stenen” gebruikte die hij op het strand vond in plaats van halters voordat hij Hemsworth vertelde dat hij doorgaat met “inspireren” met zijn fitnesswerk.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Deze full-body workout is niet de eerste die verband houdt met Hemsworth’s Centr-applicatie die de acteur onlangs heeft gedeeld.

Begin juli 2022 liep Hemsworth bijvoorbeeld in relatief korte tijd door een intense borstroutine die gebaseerd was op volume. Toen, half augustus, brak de acteur een functionele “minimale uitrusting” -training af die mogelijk op dezelfde marinelocatie had plaatsgevonden als zijn demonstratie van 50 herhalingen voor het hele lichaam. Een algemene lezing van Hemsworth’s Instagram zal laten zien dat hij er een punt van maakt om periodiek verschillende trainingen te posten.

Op basis van de schijnbaar toenemende frequentie van de promotie van Centr, zou Hemsworth binnenkort nog beter zichtbaar kunnen worden in de fitnessruimte. Aangezien de acteur de applicatie aanvankelijk begon als een manier om gezonde gewoonten in de sportschool en de keuken te promoten, lijkt het erop dat hij zijn precieze en nobele doel begint te bereiken.

Uitgelichte afbeelding: @chrishemsworth op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart