Bodybuilder Regan Grimes trekt zich terug uit de 2022 Mr. Olympia

Regan Grimes zal niet deelnemen aan de aanstaande 2022 Mr. Olympia van dit jaar. Op 15 september 2022 kondigde de bodybuilder de beslissing aan tijdens een aflevering van de viervoudige podcast van Mr. Olympia Jay Cutler, de Cutler Cast. Grimes zal zijn focus verleggen naar 2023 in een missie om meer massa op te bouwen.

[Related: How to Do Dips for Chest Size and Strength]

Grimes verscheen op Cutler’s podcast samen met zijn coach Miloš Šarčev. Het paar schetste de aanstaande krachttrainingsplannen van Grimes, waarbij ze volhielden dat het nieuwe doel van Grimes is om 15 pond spiermassa toe te voegen voordat ze terugkeren om deel te nemen aan de Olympia van 2023. Grimes eindigde op de 15e plaats in elk van de laatste twee Mr. Olympia-wedstrijden en zou zijn resultaten graag verbeteren de volgende keer dat hij de Olympia-etappe betreedt. (Opmerking: Šarčev coacht ook Grimes’ mede Men’s Open-concurrenten Samson Dauda en Joe Mackey.)

“Ik wil echt in de top vijf komen, en ik denk niet dat ik er op dit moment gewoon nog niet ben”, zegt Grimes. “Dus dit jaar hebben we besloten om het uit te doen en dit ritme van het aantrekken van het weefsel voort te zetten, en we zullen volgend jaar naar een show gaan en naar Olympia gaan.”

Grimes zegt dat hij 295 pond weegt in de clip, maar na overleg met Šarčev met de wedstrijd ongeveer vier maanden verwijderd – waren de twee het erover eens dat de vooruitgang van Grimes op dit punt in het aanloopproces niet was waar ze wilden.

[Related: How to Do the Reverse Crunch for Strong, Well-Developed Abs]

In de afgelopen jaren was Grimes een vaste waarde in de competitieve bodybuildingscene.

Volgens NPC-nieuws online, naast andere opmerkelijke optredens, afgezien van de laatste twee Olympia’s, won Grimes de 2018 New York Pro als een Classic Physique-concurrent. Hij behaalde ook de eerste plaats in de Men’s Open-divisie op de 2020 Romania Muscle Fest Pro. Met meer tijd op zijn bord in plaats van zich te concentreren op lopende wedstrijden, zegt Grimes dat hij door weg te stappen van de Olympia hem meer flexibiliteit zal geven om zijn lichaamsbouw voor de toekomst te verbeteren.

Ondertussen was Šarčev openhartig en zei hij dat hij niet geloofde dat Grimes de juiste maat had om gevestigde Men’s Open-sterren zoals Mamdouh “Big Ramy” Ellsbiay, Brandon Curry, Nick Walker, Hunter Labrada en Hadi Choopan te verslaan.

“Het is nog steeds een spierwedstrijd – het maakt niet uit wat we zeggen”, zegt Sarcev. “Als je naast ‘Big Ramy’ staat, moet je maat hebben. En als hij die niet heeft, wordt hij overklast.”

Cutler herhaalde een soortgelijk gevoel over Big Ramy en eventuele uitdagers.

“Een maand geleden zei ik oké, mensen mogen uitdagen” [Big Ramy]. Maar nu zie ik hem niet verliezen in de vorm waarin hij zich bevindt.”

[Related: How to Do the Triceps Kickback for Arm Size]

Grimes behaalde een automatische kwalificatie voor de 2022 Mr. Olympia door de 2022 Cairo Pro te winnen. Het afgelopen competitieve jaar zag ook de respectievelijke zevende plaats resultaten bij de 2022 Arnold Classic en 2022 Boston Pro.

Op het moment van schrijven heeft Grimes nog niet duidelijk gemaakt wanneer hij de volgende keer zou deelnemen, aangezien hij zijn zinnen zet op de 2023 Olympia. In het volgende geval dat Grimes op een podium wordt gezien, kan zijn lichaamsbouw er dramatisch anders uitzien.

Uitgelichte afbeelding: @regangrimes op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart