De nieuwste lichaamsbouw van Mr. Olympia Dark Horse Hassan Mostafa ziet er absoluut versnipperd uit

Op slechts 30-jarige leeftijd heeft Hassan Mostafa misschien de beste dagen van zijn bodybuilding-carrière voor de boeg. Na eerder dit jaar de Puerto Rico en Orlando Pro in 2022 te hebben gewonnen, de atleet van het Men’s Open behaalde zijn tweede kwalificatie ooit voor de komende Mr. Olympia-wedstrijd, die in december plaatsvindt. Ongeveer vier maanden voordat Mostafa voor de tweede keer het podium van Las Vegas betreedt, blijkt uit een recente trainingsupdate dat de Egyptische deelnemer zich goed voorbereidt op zijn debuut.

Op 22 augustus 2022 deelde Mostafa Instagram-beelden van hem die zijn spieren spande en verschillende gescheurde aspecten van zijn huidige lichaamsbouw liet zien. Zonder een bijschrift is het onduidelijk wat Mostafa’s lichaamsgewicht in de clip is. Het enige dat duidelijk is, is dat zijn armen, benen, rug en borst er indrukwekkend uitzien als hij ze een voor een laat zien. Zijn vasculariteit in het onderlichaam is ook heel duidelijk.

[Related: Everything You Need to Know About How to Burn Fat]

Volgens NPC-nieuws onlineMostafa begon begin 2019 aan zijn International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) Pro League-carrière. Sindsdien heeft de atleet gestaag geprobeerd om hogerop te komen in de Men’s Open Division-rangen.

In Mostafa’s eerste Pro League-wedstrijd behaalde de atleet een derde plaats op de Indy Pro 2019. Hij volgde dat met een vijfde plaats op de Tampa Pro 2019. Uiteindelijk, na een paar solide optredens door de jaren heen, maakte Mostafa zijn eerste Mr. Olympia-optreden tijdens de editie van 2021. Hij eindigde op de 13e plaats.

Het jaar 2022 was tot nu toe het meest productieve jaar voor Mostafa, aangezien de Puerto Rico en Orlando Pro-competities de eerste overwinningen van zijn carrière waren. Hier is een overzicht van Mostafa’s Pro League-cv:

Hassan Mostafa | IFBB Pro League-carrièreresultaten

 • Indy Pro 2019 – Derde plaats
 • 2019 Tampa Pro — Vijfde plaats
 • 2020-2021 New York Pro — Vierde plaats (2020), Derde plaats (2021)
 • 2021 Californië Pro – Derde plaats
 • 2021-2022 Puerto Rico Pro — Derde plaats (2021) | Eerste plaats (2022); Eerste carrière overwinning
 • 2021 Chicago Pro — Zesde plaats
 • 2021 Texas Pro — Vijfde plaats
 • Arnold Klassiek 2021 — Negende plaats
 • 2021 Mr. Olympia — 13e plaats
 • 2022 Orlando Pro – Eerste plaats

Opmerking: Mostafa heeft alleen als IFBB Pro League-lid deelgenomen aan de Men’s Open-divisie.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Mostafa’s uitdaging

Om als een donker paard te pushen in de Olympia van december, zal Mostafa een groot aantal waardige mannen Open-atleten moeten overwinnen. Onder de meer opvallende namen is er de zoon van een bodybuildinglegende in Hunter Labrada, een van de grotere rijzende sterren van de sport in Nick Walker, voormalig Olympia-kampioen Brandon Curry (2019), en last but not least – tweevoudig titelverdediger (2020 -2021) Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay. En als hij zijn IFBB Pro Card op tijd verdient, is er ook veelbelovende nieuwkomer Michal Križánek.

Het is een hele opgave voor elke atleet, laat staan ​​voor een elite bodybuilder als Mostafa. Toch is alles mogelijk als hij het momentum van een sterk 2022 in de Olympia kan dragen. De 2022 Mr. Olympia vindt plaats op 16-18 december in Las Vegas, NV.

Uitgelichte afbeelding: @hassan_mostafa92 op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart