Bodybuildinglegende Ronnie Coleman denkt dat “Big Ramy” zal blijven regeren als Mr. Olympia

Ronnie Coleman is een van de grootste bodybuilders aller tijden. Als voormalig winnaar van acht opeenvolgende Mr. Olympia-titels, weet de levende legende iets over een inspiratiebron zijn en wat het betekent om bovenop de sport te staan. Dat is de reden waarom zijn recente lof over het tweemaal verdedigen van Mr. Olympia Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay misschien meer verdienste heeft dan de meeste anderen.

Op 26 september 2022 plaatste Coleman een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij zijn mening gaf over waar Elssbiay staat in het huidige bodybuildingpantheon. Onder zijn “eerlijke” meningen van een snelle “Ask Me Anything”, Coleman gelooft dat de 38-jarige Elssbiay zijn heerschappij als de heer Olympia in de nabije toekomst zal voortzetten.

[Related: Try These 3 Air Bike Workouts for Conditioning, Fat Loss, and More]

Terwijl verschillende concurrenten op hoog niveau strijden om de Olympia-titel van 2022, houdt Coleman vol dat hij vooral Elssbiay hoog in het vaandel heeft staan. Het lijkt op het punt te zijn waar Coleman denkt dat het Elssbiay en het veld is in termen van Olympia-strijd, zowel dit jaar als in de komende iteraties.

‚ÄúIk heb veel respect voor Big Ramy [Elssbiay] omdat hij een grote kerel is die hard traint, hard werkt en echt toegewijd is aan zijn vak’, zei Coleman. ‘En ik denk dat hij in ieder geval de komende drie tot vier jaar de heer Olympia zal zijn, omdat niemand hem op maat zal pakken. Hij loopt op dit moment gewoon te ver voor op iedereen. Dus Big Ramy is de man.‚ÄĚ

Coleman’s bewering over de massa en grootte van Elssbiay is handig getimed. In een onthulling medio september 2022 deelde Elssbiay zijn laatste gewicht buiten het seizoen voor 2022 was een verbluffende 337 pond.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Colemans bewondering voor het werk van Elssbiay zou een vervolg kunnen zijn op zijn algemene gedachten over het competitielandschap van Mr. Olympia in 2022. Die wedstrijd zal plaatsvinden op 16-18 december 2022 in Las Vegas, NV.

Op 25 september 2022, video aan Spieren en fitness’s Op YouTube-kanaal zei Coleman dat hij niet “veel verandert” tussen de respectieve top drie finishers van de Mr. Olympia 2021 – Elssbiay, Brandon Curry en Hadi Choopan. Hoewel Coleman denkt dat een parvenu-kandidaat als Nick Walker, Andrew Jacked of Derek Lunsford zich zou kunnen kwalificeren voor de top vijf, ‘ziet hij ze niet de top drie halen’.

Coleman’s complimenteuze woorden aan Elssbiay en zijn collega’s lijken te telegraferen dat hij denkt dat de Egyptische concurrent er in december voor de derde keer op rij een Olympia-titel van zal maken in Las Vegas.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Mocht Elssbiay de Mr. Olympia opnieuw winnen, dan zal hij een van de weinige concurrenten worden die hem minstens drie keer op rij wint. De anderen zijn Arnold Schwarzenegger (1970-1975), Frank Zane (1977-1979), Lee Haney (1984-1991), Dorian Yates (1992-1997), Coleman (1998-2005) en Phil Heath (2011-2017) .

Uiteindelijk, als Elssbiay in overeenstemming blijft met Coleman’s lof, zou hij zelfs een aantal van die legendes kunnen uitdagen als een geweldige bodybuilder als het stof over zijn carri√®re is neergedaald.

Uitgelichte afbeelding: @big_ramy op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart