Bekijk Heather Connor (47KG) Deadlift 11 pond meer dan het IPF-wereldrecord twee keer

Op 16 september 2022 deelde powerlifter Heather Connor een Instagram-video van zichzelf een onbewerkte deadlift van 190 kilogram (418,9 pond) vastleggen voor twee herhalingen tijdens een trainingssessie. Volgens het onderschrift van Connor’s post is haar nieuwe trekkracht een persoonlijk record (PR) dubbel. Connor voltooide de deadlift in een sumo-houding en droeg alleen een hijsriem om te helpen bij het krachtsvertoon.

Bovendien overtreft Connor’s training deadlift onofficieel haar huidige wereldrecord raw deadlift van de International Powerlifting Federation (IPF) in de gewichtsklasse van 47 kilogram met vijf kilogram (11 pond). Volgens de IPF-database behaalde Connor dat officiële cijfer van 185 kilogram (407,9 pond) tijdens een optreden op de tweede plaats tijdens de 2022 IPF World Classic Powerlifting Championships in Sun City, Zuid-Afrika, afgelopen begin juni.

Bekijk de nieuwe PR van Connor in de onderstaande video:

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

Volgens het bijschrift van Connor’s post ging ze op maandag 12 september 2022 naar het ziekenhuis, maar deelde geen details. Connor merkte op dat ze weer in de sportschool was en slechts een paar dagen na haar ziekenhuisbezoek haar laatste mijlpaal in de deadlift-training bereikte.

Connor’s nieuwste vertoon van deadlift-vaardigheid maakt deel uit van haar voorbereiding op de komende 2022 Fédération Française de Force (FFForce) Girl Power in Frankrijk. Hoewel de precieze locatie van de wedstrijd in Frankrijk onduidelijk is op het moment van publicatie van dit artikel, zal deze plaatsvinden op 15 oktober 2022. Het zal ook dienen als Connor’s debuut in een gesanctioneerde Franse powerlifting-omgeving.

Dit voorbeeld van beenkracht zet een recente reeks uitstekende prestaties van Connor in de sportschool voort. Ongeveer een week voor haar nieuwe dubbele PR, medio september 2022, scoorde Connor een deadlift-double van 185 kilogram (407,9 pond). Eerder in dezelfde maand sloot Connor met succes een deadlift single-rep PR van 200,5 kilogram (442 pond) uit, onofficieel meer dan haar wereldrecord met 15,5 kilogram (34,1 pond).

Factor in Connor die eind augustus 2022 een back squat PR van meer dan 20 pond mee naar huis nam, en het lijkt erop dat de tweevoudig IPF-wereldkampioen (2018-2019) aan het stijgen is in training. Hier is een overzicht van haar beste prestaties aller tijden:

Heather Connor (47KG) | Bests van onbewerkte competitie aller tijden

  • Hurken (rauw) — 143 kilogram (315,2 pond)
  • Bankdrukken (rauw) — 75 kilogram (165,3 pond)
  • Deadlift (rauw) — 192,5 kilogram (424,4 pond) | Amerikaans record
  • Totaal (rauw) — 410 kilogram (903,9 pond)

Connor kon haar nieuwe potentiële concurrent, Tiffany Chapon, zien op de FFForce Girl Power van 2022. Chapon eindigde voor Connor voor de eerste plaats in de gewichtsklasse van 47 kilogram met recordresultaten op de 2022 IPF Worlds. Afgezien van een verwijzing naar een teleurstelling voor Connor na de IPF Worlds, heeft geen van beide atleten sinds de competitie openbare toespelingen op elkaar gemaakt. Chapon heeft ook niet bevestigd dat ze half oktober in Frankrijk zal deelnemen.

[Related: How to Do the Standing Calf Raise for Complete Leg Development]

Als Chapon haar plaats in de 47-kilogram-divisie behoudt met Connor bij de wedstrijd, heeft deze categorie misschien nog een nieuwe strijd tussen twee topsportatleten in petto.

Uitgelichte afbeelding: @heather.e.connor op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart