Bodybuilder Michal Križánek weegt een kolossale 293 pond in de nieuwste lichaamsbouw-update

Medio juli 2022 stapte veelbelovende bodybuilder Michal Križánek over van de International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) Elite Pro League naar de National Physique Committee (NPC). De motivatie van Križánek achter de overstap was om zijn IFBB Pro Card te behalen en uiteindelijk te kwalificeren voor de 2022 Mr. Olympia. Afgaande op zijn laatste fysieke update, lijkt zijn trainingsvoortgang voor die ambitieuze doelen goed te gaan.

Op 16 augustus 2022 deelde Križánek een bericht op zijn Instagram waar zijn bovenlichaam en onderlichaam een ​​uitgebalanceerde, versnipperde look hebben. Volgens de bodybuilder, hij weegt 133 kilogram (293,2 pond) op de foto.

[Related: How to Build Muscle: The Training and Diet Guide for Beginners and Advanced Lifters]

Gebaseerd op de NPC-normen, om zijn Pro Card te krijgen, moet Križánek zich kwalificeren voor en winnen van ten minste één van de komende Noord-Amerikaanse kampioenschappen of de nationale kampioenschappen. Een top-vijf resultaat in een nationale kwalificatie zou hem een ​​plaats op de lijst opleveren in de Noord-Amerikaanse kampioenschappen. Een top drie finish zou hem in de Nationale Kampioenschappen plaatsen.

De 2022 NPC North American Championships vinden plaats op 31 augustus in Pittsburgh, PA. De 2022 NPC National Championships zullen plaatsvinden op 2-3 december in Orlando, FL, als een mogelijke laatste stap voor de Olympia.

In het geval dat Križánek zijn Pro Card op tijd verdient, moet hij ofwel een IFBB Pro League-wedstrijd winnen of in de top drie van punten eindigen in de Men’s Open-divisie tegen de tijd dat de kwalificatieperiode op 20 november 2022 eindigt. , is de NPC de enige amateurorganisatie die de IFBB Pro League erkent.

Op het moment van publicatie van dit artikel heeft Križánek zijn volgende stappen nog niet bevestigd en ook niet wanneer hij zal deelnemen aan een noodzakelijke regionale wedstrijd.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Grote stappen vooruit

Mocht Križánek met succes in de Mr. Olympia van december terechtkomen, dan zal hij een andere opmerkelijke concurrent zijn in wat een gestapeld Open Men’s-veld wordt.

Er is twee keer de verdediging van Mr. Olympia (2020-2021) Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay, die onlangs 336 pond woog, samen met voormalig winnaar (2019) Brandon Curry. Gebruikelijke podiumwedstrijd Hadi Choopan kan ook iemand zijn om naar te kijken. Ten slotte is er de vierde plaats in 2021 Hunter Labrada en Nick “The Mutant” Walker, die vorig jaar de vijfde plaats wonnen tijdens de wedstrijd en gelooft dat hij Big Ramy mogelijk kan onttronen.

Van het kwalificatieproces tot potentiële concurrenten, de obstakels die voor Križánek in het verschiet liggen, worden gesteld. Nu gaat het erom dat hij de Olympia-kans officieel maakt.

De 2022 Mr. Olympia vindt plaats op 16-18 december in Las Vegas, NV.

Uitgelichte afbeelding: @ifbbmichalkrizokrizanek op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart