Bekijk de 9-jarige gewichtheffer Rory van Ulft (30KG) met een deadlift van 244,7 pond

Op negenjarige leeftijd rijden de meeste kinderen in hun vrije tijd waarschijnlijk op hun fiets of spelen ze videogames met hun vrienden. De vruchtbare negenjarige gewichtheffer Rory van Ulft (30KG) brengt veel van haar vrije tijd door met het tonen van ongelooflijke kracht voor haar leeftijd door zware gewichten op te tillen.

Op 12 september 2022 plaatste Van Ulft een Instagram-clip waarin de jonge atleet een raw deadlift van 111 kilogram (244,7 pond) uit een sumo-houding vergrendelt terwijl hij hijsriemen draagt ​​tijdens een trainingssessie. Op de beelden is niet duidelijk of Van Ulft een tilband draagt. Volgens het bijschrift van de regerend drievoudig nationaal kampioen van de Verenigde Staten is de aantrekkingskracht: 3,43 keer haar lichaamsgewicht van 32,3 kilogram (71,1 pond) op het moment van de gefilmde lift.

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

Met name de geladen halter van Van Ulft verschuift een beetje terwijl ze in eerste instantie probeert haar vertegenwoordiger buiten te sluiten. Toch slaagt ze erin een lock-out te voltooien op een lift die waarschijnlijk zou meetellen in een officiële powerlifting-competitie.

Het sterkste kind ooit is een meisje!?

Voor meer context: de deadlift van Van Ulft is één kilogram (2,2 pond) boven het record van de USA Powerlifting (USAPL) Youth Boys-divisie in de gewichtsklasse van 67,5 kg — een categorie meer dan twee keer zo groot. Jackson Bo Jensen heeft dat officiële merkteken van 110 kilogram (242,5 pond) van de USAPL Youth Nationals 2021.

Op een internationale powerlifting-schaal houdt de prestatie van Van Ulft ook een indrukwekkend niveau. Haar nieuwe massieve deadlift van training is op dezelfde manier een kilogram (2,2 pond) hoger dan de op een na zwaarste raw deadlift aller tijden in de 53-kilogram-gewichtsklasse van de Men’s Youth-divisie. Elbrus Dzhatiev bezit dat cijfer met een trekkracht van 110 kilogram (242,5 pond) op de 2019 Global Powerlifting Alliance (GPA) European Cup.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Op basis van haar snelle trainingsvoortgang in de afgelopen jaren, zou een deadlift als deze onvermijdelijk zijn geweest voor van Ulft.

In september 2021, toen ze acht was, was de gewichtheffer 80 kilogram (176,4 pond) gelift. Eerder dit jaar, in april 2022, scoorde de atleet een riemloze deadlift van 90 kilogram (198,4 pond). Voor iemand wiens sociale media vol staan ​​met clips van flarden en clean & jerks om zich voor te bereiden op haar primaire niche als gewichtheffer, is van Ulft die veelzijdige kracht toont op een lift buiten die competitieve sfeer veel lovenswaardig.

Op het moment van schrijven heeft Van Ulft geen aanstaande plannen voor formele competitie onthuld. Het zal echter niet lang meer duren voordat ze haar titel weer verdedigt. De atleet kan haar trainingsmijlpalen omzetten in een vierde Nationaal Kampioenschap wanneer ze opnieuw op een gesanctioneerd gewichthefplatform wordt gezien.

Uitgelichte afbeelding: @roryvanulft op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart