Bekijk Daniel Ryjov Power door een bankdrukken van 225 pond voor 90 herhalingen

Daniel Ryjov heeft een reputatie opgebouwd voor het tonen van drukkracht op het bovenlichaam. Helaas, terwijl ik tijdens een trainingssessie van mei 2022 een dumbbell-schedelbreker van 150 pond deed, Ryjov scheurde zijn rechter tricepspees.

Op 17 augustus 2022, slechts vier maanden na de blessure, presteerde Ryjov een 225 pond (102 kilogram) bankdrukken voor 90 herhalingen. De atleet voerde zachtere uitsluitingen van elke rep uit en droeg elleboogwraps, maar dat kunnen voorzorgsmaatregelen zijn geweest om verder letsel te voorkomen.

[Related: How to Do the Incline Dumbbell Curl for Bigger, Stronger Arms]

Ryjov noemde zijn AMRAP-conditionering (As Many Reps As Possible) een “nieuw wereldrecord” in het bijschrift van zijn Instagram-bericht. Het is echter onduidelijk wiens wereldrecord hij eerder overtrof. (Larry “Wheels” Williams op de bank gedrukt 225 voor 70 herhalingen in 2018.) Ryjov merkte ook op dat hij van plan was 100 herhalingen te maken, maar zijn lange halter ophaalde omdat hij zijn aantal “verkeerd telde”.

Voor de context van Ryjov’s prestatie: de 225-pond bankdrukken AMRAP is een standaard evaluatieve test van kracht voor professionele voetbalontwerpvooruitzichten tijdens de jaarlijkse NFL Scouting Combine. In juli 2020 probeerden professionele sterke mannen Brian Shaw en Robert Oberst het Combine-record van 51 herhalingen dat Justin Ernest in 1999 neerzette. Oberst sloot uiteindelijk 42 herhalingen uit, terwijl Shaw zijn collega met 44 verbeterde. Zelfs met zijn snellere uitsluitingen in overweging, Ryjov heeft nu verdubbelde ruwweg beide atleten op zijn bankdrukken AMRAP.

Hoewel Ryjov gewoonlijk beelden deelt van zichzelf die opmerkelijke dringende prestaties voltooit – zoals een bankdrukken van 605 pond met een pauze van vijf seconden vanaf november 2021 – heeft hij wel formele powerlifting-ervaring.

Hier is een overzicht van zijn prestaties op de eerste plaats in de 110-kilogram-divisie tijdens de March Mayhem van de 2017 United States Powerlifting Association (USPA) SMG.

Daniel Ryjov (110KG) | Topstatistieken maart Mayhem 2017 van USPA SMG

  • Hurken (Wraps) — 275 kilogram (606,2 pond)
  • Bankdrukken (rauw) — 207,5 kilogram (457,4 pond)
  • Deadlift (rauw) — 300 kilogram (661,4 pond)
  • Totaal (ruwe w/wraps) — 782,5 kilogram (1.725,1 pond)

Ryjov is sinds die wedstrijd niet meer op een gesanctioneerd hefplatform verschenen.

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Ryjovs toekomst

Voordat hij zijn tricepspees scheurde, was Ryjov op de lange termijn bezig met een bankdrukken van 317,5 kilogram (700 pond), volgens zijn sociale media. Kort voordat zijn blessure in mei optrad, probeerde de atleet 306,1 kilogram te bankdrukken, maar hij kon het gewicht niet blokkeren.

Op het moment van schrijven heeft Ryjov niet bevestigd dat hij opnieuw voor die mijlpaal zou aandringen. Bovendien, zelfs met deze AMRAP-bankdrukken op de rekening, is het onduidelijk waar Ryjov staat met zijn herstel. Desalniettemin, slechts enkele maanden na een potentieel verwoestende tegenslag, lijkt het erop dat de atleet zichzelf al pusht om weer op het goede spoor te komen en opnieuw een oogverblindend gewicht te geven.

Uitgelichte afbeelding: @danielryjov op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart