Arnold Schwarzenegger zal Arnold Sports Festival UK niet bijwonen

Het 2022 Arnold Sports Festival UK (ASFUK) vindt plaats op 23-25 ​​september 2022 in Birmingham, Engeland. De naamgenoot van het festival, krachtsport en Hollywood-icoon Arnold Schwarzenegger, zal niet aanwezig zijn. De 2022 Arnold Classic UK en de 2022 Arnold Strongman Classic UK wedstrijden maken deel uit van het algehele festival.

In een formele verklaring uitgebracht op 22 september 2022, merkte uitvoerend directeur van het Arnold Sports Festival, Brian Flowers, op dat Schwarzenegger niet aanwezig zou zijn op de editie van dit jaar vanwege financiële problemen achter de schermen.

“Hoewel gouverneur Schwarzenegger heel graag aanwezig wilde zijn, kregen we te horen dat niet was voldaan aan de financiële verplichtingen jegens een verscheidenheid aan mensen en vroegen we om garanties dat de financiële verplichtingen aan alle concurrenten worden nagekomen door het geld voor hen op borgtocht te laten zetten”, zegt Flowers. schreef. “Als gevolg van het verzuim van de promotor om dit te doen en het feit dat we nooit een overeenkomst met de promotor hebben kunnen bereiken over details van het uiterlijk, zal gouverneur Schwarzenegger niet persoonlijk verschijnen.”

De Instagram-pagina van ASFUK heeft een eigen verklaring vrijgegeven. Er werd verduidelijkt dat er op een niet nader genoemd tijdstip contact zou worden opgenomen met fans die speciale evenementtickets voor het festival hebben:

[Related: The Best Landmine Workouts for More Muscle and Better Conditioning]

Met de hik tussen de afwezigheid van Schwarzenegger en de promotors, is de andere belangrijke verandering aan de ASFUK dat het festival krijgt een nieuwe naam, “Experience With Sports Festival UK”, in de toekomst. Of deze wijziging direct zou plaatsvinden voor de 2022-editie of in 2023 van kracht zou worden, is niet bekendgemaakt.

“We kijken ernaar uit om de Experience With Sports Festival UK te laten groeien en we willen je graag meenemen op deze reis”, schreef de Instagram-pagina van ASFUK.

2022 markeert de tweede keer op rij dat Schwarzenegger het festival niet bijwoont. Hij miste de eerste editie na zorgen over COVID-19.

[Related: The Best HIIT Workouts with Bodyweight, with Kettlebells, and More]

De ASFUK van 2022 biedt verschillende tentpole-wedstrijden met sporten zoals powerlifting, CrossFit en bodybuilding. De status van het laatste segment – de Arnold Classic UK uit 2022 – werd besproken door de Pro League van de International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) in een uitspraak uitgebracht op 22 september 2022.

De organisatie, geleid door president Jim Manion, garandeerde dat: “Alle IFBB Pro League-atleten die zich op de ASF van 2022 plaatsen, zullen worden betaald.” De 2022 Arnold Classic UK heeft negen divisies, van de Men’s Open en 212 tot Women’s Physique en Bikini.

Op het moment van schrijven verloopt de ASFUK 2022 zoals gepland. Bij nieuwe ontwikkelingen of updates zal Breaking Muscle deze informatie hierop aanpassen.

Uitgelichte afbeelding: @arnoldsportsuk op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart