Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay weegt 337 pond in laatste update van laagseizoen

In de late herfst van 2022 zal Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay een zeldzame prestatie proberen tijdens de 2022 Mr. Olympia op 16-18 december 2022, in Las Vegas, NV. Mocht de tweevoudig regerend Mr. Olympia-kampioen de titel van dit jaar veroveren, hij zal een historische drie-turf voltooien. De laatste update van de superster over zijn training, massa en lichaamsbouw zou kunnen zeggen dat hij klaar is voor de unieke mijlpaal.

Op 22 september 2022 deelde Ellsbiay een Instagram-bericht waar zijn gewicht op twee foto’s 337,7 pond is. Volgens het bijschrift van zijn bericht zijn dit de “laatste foto’s” voordat hij aan zijn “wedstrijddieet” voor de 2022 Mr. Olympia begint.

[Related: Workout Splits Explained — How They Work and Why You Need Them]

Sinds 2016 heeft Elssbiay zijn aandacht gericht op de Mr. Olympia dienovereenkomstig. Volgens NPC-nieuws online —afgezien van incidentele gastoptredens en een derde plaats op het Arnold Sports Festival 2020 – is de Olympia de enige gesanctioneerde bodybuildingcompetitie die Elssbiay in die periode heeft deelgenomen.

Mocht Elssbiay zijn derde opeenvolgende Mr. Olympia-titel winnen, dan zal hij een exclusief bedrijf in de bodybuildingsport betreden. De enige deelnemers die ooit de Mr. Olympia op ten minste drie opeenvolgende gelegenheden hebben gewonnen, zijn Arnold Schwarzenegger (1970-1973), Frank Zane (1977-1979), Lee Haney (1984-1991), Dorian Yates (1992-1997), Ronnie Coleman (1998-2005) en Phil Heath (2011-2017).

Elssbiay’s laatste lichaamsbouwupdate voor het competitieseizoen van 2022 is slechts een kleine verandering in gewicht sinds hij begin augustus 2022 336 pond woog. Die gewichtsupdate trok reacties uit de hele bodybuildingwereld. Een van de meest memorabele indrukken was van Nick Walker, die in december zal proberen de titel van Elssbiay uit te dagen.

In een 13 augustus 2022, verschijning op de Fouad Abiad Media Youtube kanaalmerkte Walker op dat “als hij [Elssbiay] versnipperd binnenkomt, gaat hij waarschijnlijk weer winnen.” Tegelijkertijd hield Walker vol dat hij denkt dat het een “goede strijd” zou kunnen zijn tussen hem en Elssbiay. Walker eindigde op de vijfde plaats tijdens zijn Olympia-debuut in december 2021.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Walker is niet de enige die Elssbiay zal moeten omvallen om Olympia geschiedenis te schrijven.

Een who’s who-groep elite-concurrenten in de Men’s Open-divisie bestaat uit voormalig winnaar Brandon Curry (2019), eeuwige mededinger Hadi Choopan en opkomende ster Hunter Labrada. Regerend 212-kampioen Derek Lunsford zal ook toetreden tot de Men’s Open-divisie, wat mogelijk een verdere toevoeging is aan een reeds gestapeld veld van eersteklas atleten. (Opmerking: Elssbiay, Curry, Choopan, Labrada en Walker vormden de respectievelijke top-vijf op de 2021-editie van de Olympia.)

Het zal geen gemakkelijke taak zijn voor Elssbiay om met zijn gescheurde lichaamsbouw deel te nemen aan een speciaal pantheon van alle grootheden met een derde opeenvolgende Olympia-overwinning. Maar degenen die geschiedenis schrijven, doen dat zelden zonder uitdagende obstakels te overwinnen.

Uitgelichte afbeelding: @big_ramy op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart