Arnold Schwarzenegger Veilt $ 150.000 persoonlijke trainingssessies voor het goede doel

Als een legendarische bodybuilder en Hollywood-icoon bouwde Arnold Schwarzenegger zijn succes op door een toewijding aan fitness, kracht en voeding. Het is dezelfde inzet die de levende legende gebruikte om geld in te zamelen voor een recent goed doel.

Op 10 oktober 2022, Schwarzenegger onthulde dat zijn liefdadigheid, Naschoolse All-Starsverhoogd meer dan $ 5 miljoen tijdens het weekend van 7-9 oktober 2022. Een deel van de opbrengst kwam van persoonlijke trainingssessies onder leiding van Schwarzenegger, die individuen $ 150.000 per training in rekening brachten. Andere delen van het geld kwamen van Schwarzenegger die kleding, memorabilia en zelfs een ritje in zijn tank veilde. Schwarzenegger leidde de trainingen op de beroemde Gold’s Gym in VenetiĂ«, CaliforniĂ«.

[Related: The 5 Worst Exercise Machines, and 5 Machine Problems to Watch Out For]

In een post op zijn Instagram sprak Schwarzenegger zijn waardering uit voor zijn donateurs en hoe zij mensen in nood zullen helpen.

“We hebben gisteravond meer dan vijf miljoen dollar ingezameld voor [After-School All-Stars]’, schreef Schwarzenegger. “Dank aan al onze donateurs. Ik begon dit programma met een visie om kinderen tussen 15.00 en 18.00 uur veilig te houden en op te laten groeien, maar zonder jou zouden we geen 100.000 kinderen in 60 steden kunnen helpen.”

In een video gedeeld door TMZ van een deel van het liefdadigheidsevenement brak Schwarzenegger uit waarom hij denkt dat naschoolse programma’s in het algemeen van vitaal belang zijn om jongeren te helpen.

“Kinderen zijn als een spier”, legt Schwarzenegger uit. “Als je het elke dag traint en gebruikt, zal het groeien. De kinderen groeien heel goed als we voor ze zorgen, ze helpen, pushen, ondersteunen en er voor ze zijn. Dat is de kern.”

Volgens de fitness-uitgelichte, met huizen in het hele land die werken om rekeningen te betalen en eten op tafel te zetten, moet iemand de gaten voor kinderen opvullen.

“Ik denk dat er momenteel een enorm vacuĂĽm is in Amerika, waar kinderen niet genoeg aandacht krijgen”, zegt Schwarzenegger in de clip. “Meer dan 70 procent van de kinderen komt uit huishoudens waar beide ouders werken – dat betekent dat er niemand is na 3 uur als ze uitstappen. Daarom moeten we dat vacuĂĽm opvullen waar het bij naschoolse programma’s om draait.”

[Related: How to Do the Inverted Row — Benefits, Variations, and More]

Opgericht in 1992 door Schwarzenegger, Naschoolse All-Stars is een nationale non-profitorganisatie die tot doel heeft uitgebreide naschoolse programma’s aan te bieden voor kinderen met een laag inkomen. Momenteel bedient de organisatie bijna 100.000 kinderen op 400 scholen in 10 staten in de Verenigde Staten.

Een zaak als deze naar voren schuiven is niets bijzonders voor Schwarzenegger. In 2020, per Rollende steenschonk de drievoudige Mr. Olympia $ 1 miljoen aan frontlinie- en gezondheidswerkers tijdens de vroege worsteling van de COVID-19-pandemie. Volgens FOX 11 Los Angeleseind 2021, rond de Amerikaanse feestdagen, Terminator star schonk 25 huizen aan militaire veteranen in de staat Californië

Voor Schwarzenegger – een manusje-van-alles op het gebied van fitness en acteren – lijkt filantropie een essentiĂ«le manier om iets terug te doen na zijn succes.

Uitgelichte afbeelding: @schwarzenegger op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart