2022 Giants Live World Tour Finals-evenementen onthuld

De 2022 Giants Live World Tour Finals vinden plaats op 8 oktober 2022 in Glasgow, Schotland. Als een belangrijke wedstrijd op de Strongman-kalender zullen de respectieve topsporters pronken met hun kracht, conditie en kracht terwijl ze strijden om de overwinning in Schotland.

Op 18 augustus 2022 onthulde de Giants Live Organization Instagram-pagina de vijf evenementen tijdens de eendaagse Giants Live World Tour Finals van dit jaar.

[Related: The Best Sled Workouts for Muscle, Strength, Fat Loss, and Recovery]

Dit zijn de evenementen voor de 2022 Giants Live World Tour Finals:

2022 Giants Live World Tour Finals-evenementen

Kort nadat de officiële gebeurtenissen zijn onthuld, hebben Laurence Shahlaei en co-host Liz Mason, voormalig Europe’s Strongest Man (ESM)-kampioen (2016), de verwachtingen voor elk evenement op Shahlaei’s YouTube-kanaal doorbroken.

[Related: How to Do the Kettlebell Swing for Explosive Power, Strength, and Conditioning]

Hier is de huidige selectie voor de competitie van dit jaar:

2022 Giants Live World Tour Finals-selectie

Luke Stoltman is de titelverdediger van de Giants Live World Tour Finals. De rest van het veld zal proberen de atleet te onttronen.

2022 Giants Live World Tour Finals Evenementoverzicht

Hier is een kort overzicht van elk evenement tijdens de competitie van dit jaar.

Halterpers

Sinds de Rogue Invitational in 2021 afgelopen november, is Novikov consequent bedreven met een zware halterpers. Iron Biby, de huidige houder van het wereldrecord logliften, zou Novikov echter kunnen uitdagen. In een evenement met een tijdslimiet zou Novikov de algemene favoriet kunnen zijn.

Nicol Stone Carry

Potentiële kanshebbers voor de overwinning van het Nicol Stone Carry-evenement zijn Andy Black en Kevin Faires. Toen Shahlaei het vergelijkbare Dinnie Stones-wereldrecord bezat, was Black een trainingspartner. Ondertussen bezit Faires het huidige wereldrecord op de Dinnie Stones (25 voet, acht inch) en Nicol Stones (22,2 meter). Sommige sterke mannen hebben nog nooit een Nicol Stone Carry uitgevoerd, dus Faires zou in een bijzonder sterke positie kunnen zitten.

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

As Deadlift

Veel van de atleten op de Giants Live World Tour Finals-selectie beschikken over enige mate van bekwaamheid als deadlifters. Terwijl de Axle Deadlift in de tweede helft van de wedstrijd begint te rollen, kan uithoudingsvermogen een factor worden. In een evenement waar iedereen kan uitblinken, kunnen sommige deelnemers ervoor kiezen om hun krachten te sparen voor de laatste onderdelen van de competitie.

Ankerdragen en kettingslepen

Het voorlaatste evenement van deze Giants Live World Tour Finals zal een mengelmoes zijn tussen het dragen en slepen van het anker en de ketting. Snelheid en tijd zullen waarschijnlijk uiteindelijk beslissen over de winnaar van dit evenement. Voor de context met betrekking tot potentiële winnaars, bewogen Evan Singleton (38,85 seconden) en Novikov (41,75 seconden) behoorlijk goed tijdens de 2022 Giants Live World Open-medleyvariatie. Het paar zou heel goed in een nauw gevecht kunnen komen tijdens dit gedeelte.

Elektrische trap

In tegenstelling tot de gebruikelijke sterke normen, zullen de Atlas Stones de 2022 Giants Live World Tour Finals niet afsluiten. In plaats daarvan is het de Power Stairs.

Maxime Boudreault kon worden beschouwd als de favoriet voor dit evenement nadat hij de eerste plaats had behaald tijdens de 2022 World’s Strongest Man’s (WSM) Power Stairs. Boudreault maakte de negen stappen in 39,07 seconden, terwijl de uiteindelijke WSM-kampioen Tom Stoltman niet ver achterop bleef (negen stappen in 41,04 seconden). Hoe Boudreault het doet bij deze versie van de Power Stairs, hangt af van de structuur, maar hij zou een vroege veilige gok kunnen zijn voor de overwinning.

[Related: How to Do the Bulgarian Split Squat for Leg Size, Strength, and Mobility]

De 2022 Giants Live World Tour Finals presenteren een intrigerend aantal verhaallijnen. Kan Luke Stoltman bijvoorbeeld zijn titel van vorig jaar verdedigen? Kan Novikov een recente reeks relatief podiumsucces voortzetten die teruggaat tot de zomer van 2021? De sterke wereld zal erachter komen op 8 oktober in Glasgow, Schotland.

Uitgelichte afbeelding: @luke.stoltman op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart