2022 Arnold Strongman Classic UK-selectie bevestigd

De Arnold Strongman Classic (ASC) UK 2022 vindt plaats op 24 september 2022 in Marston Green, Engeland. Het is een onderdeel van het algemene Arnold Sports Festival UK, dat het hele weekend plaatsvindt.

Tijdens de eendaagse wedstrijd zullen 14 verschillende eersteklas sterke mannen respectieve evenementen aanpakken, zoals de Super Yoke en de traditionele afsluitende Atlas-stenen. Hier is de bevestigde selectie van deelnemers voor de ASC van 2022:

2022 Arnold Strongman Classic UK-selectie

[Related: How to Do the Push-Up — Benefits, Variations, and More]

Met name de titelverdediger van de Arnold Strongman Classic UK, Evan Singleton, zal dit jaar niet terugkeren om zijn titel te verdedigen. Singleton versloeg Oleksii Novikov (tweede plaats) en Trey Mitchell (derde plaats) om de eerste editie in 2021 te winnen.

Hier is een overzicht van de competitieve evenementen in Marston Green.

Super juk

Elke deelnemer moet tijdens dit evenement zo snel mogelijk een juk van 500 kilogram verplaatsen. Atleten houden van Novikov en Hooper zijn misschien wel de favorieten voor dit deel vanwege hun unieke combinatie van behendigheid en kracht. Vooral Hooper leek te gedijen met snelheidsevenementen tijdens een 2022 World’s Strongest Man (WSM) vroege blitz.

Deadlift

Het Deadlift-evenement van het ASC in 2022 is voor vertegenwoordigers. Atleten zullen zo vaak als ze kunnen proberen een deadlift van 370 kilogram (815,7 pond) met succes uit te sluiten. Hoewel het anders is dan een traditionele deadlift met een barbell, Novikov zou opnieuw een van de favorieten kunnen zijn na het trekken van 15 herhalingen van een Car Deadlift tijdens de 2022 WSM.

[Related: How to Do the Goblet Squat for Lower Body Size and Mobility]

Zak over balk

Het Bar Over Bar-evenement staat ook in het teken van snelheid. De atleten die hun respectievelijke werktuigen het snelst kunnen verplaatsen, bevinden zich in een veel gunstigere positie.

Halterpers

Tijdens de Dumbbell Press zullen de deelnemers proberen een dumbbell-pers van 100 kilogram (220,5 pond) te voltooien. Met een dumbbell press van 153,2 kilogram (337,8 pond) uit een trainingssessie van oktober 2021,,Novikov staat weer op een kwaliteitsplek. Dat cijfer zou het officiële record van Mateusz Kieliszkowski met 3,2 kilogram (7,1 pond) hebben overtroffen als het tijdens een gesanctioneerde wedstrijd zou zijn gebeurd.

[Related: How to Do the Triceps Kickback for Arm Size]

Arnold Stone Carry

Als een van de slotevenementen van de ASC van 2022 gaat de Arnold Stone Carry misschien over de zwaardere atleten die hun kracht gebruiken en die nog steeds energie hebben na een slopende wedstrijd. Sommige van die concurrenten, zoals Žydrūnas Savickas, zouden er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een ​​bepaald aantal punten toe te kennen aan behendigheidsgerelateerde evenementen, zodat ze beter kunnen presteren tijdens het dragen.

Atlas Stenen

Een sterke traditie blijft doorgaan. De Atlas Stones sluiten opnieuw een sterke competitie af. De Atlas Stone-run van elke atleet wordt bepaald door hun cumulatieve score van de vorige vijf evenementen. Die scores zullen zwaarder wegen en kunnen bepalen wie het laatste segment wint. Met hun agile builds zouden Hooper en Novikov hier de favorieten kunnen zijnmaar dat wordt pas duidelijk als het meeste stof is neergedaald op de 2022 ASC.

Uitgelichte afbeelding: @mitchellhooper op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart