Strongwoman Andrea Thompson vestigt wereldrecord boomstammen van 140 kilogram (308,6 pond)

Andrea Thompson heeft een wereldrecord voor boomstammen neergezet van 140 kilogram (308,6 pond). De sterke vrouw scoorde de prestatie op de 2022 World Log Lift Championships (WLLC) op 9 oktober 2022 in Ipswich, Verenigd Koninkrijk. Het breidt het vorige wereldrecord met vijf kilogram (11 pond) uit. Dat merkteken was ook van Thompson, die een prestatie van 135 kilogram (297,7 pond) behaalde in de World’s Ultimate Strongman (WUS) “Feats of Strength Series” van juli 2020.

Om haar te helpen met haar boomstamliftprestatie, droeg Thompson een hijsriem, kniemouwen, elleboogmouwen en polsbanden. De atleet deelde een Instagram-bericht met haar volledige logliftprestaties. Haar succesvolle lock-out met het recordbrekende gewicht is te zien in de vierde video hieronder:

[Related: How to Do the Inverted Row — Benefits, Variations, and More]

Thompson’s output op de WLLC van 2022 was zo succesvol dat ze haar vorige wereldrecord uitbreidde bij haar derde poging van de dag. De atleet drukte 137,5 kilogram (303.1 pond) en, klaarblijkelijk, met meer kracht in de tank, ging ze bij haar vierde poging voor het heilige cijfer van 140 kilogram. Een zelfverzekerde, stralende glimlach van Thompson toen ze leek te wachten op een signaal van de official zou een perfect verhaal kunnen vertellen over de gevoelens van de atleet op dit moment.

Voordat ze haar laatste wereldrecord noteerde, had Thompson getraind met 2016 Europe’s Strongest Man (ESM) Laurence Shahlaei. Thompson had haar tijdens een recente YouTube-oefensessie met Shahlaei met name geroepen, en zei dat ze “het record zou breken en dan voor 140 kilogram zou gaan.”

In een post op haar Instagram bedankte Thompson de voormalige ESM-kampioen voor het “altijd geloven” in haar. Ondertussen bevatten de opmerkingen van Thompson’s loglift World Record-post lovende woorden van opmerkelijke figuren in sterke man / sterke vrouw die de atleet feliciteren met haar mijlpaal – waaronder Paul Smith, Annabelle Chapman en Lucy Underdown.

[Related: How to Do the Push-Up — Benefits, Variations, and More]

Thompson’s nieuwe record draagt ​​bij aan een opmerkelijke catalogus van prestaties als sterke vrouw. Naast een eerste plaats op de World’s Strongest Woman (WSW) van 2018, was de atleet in het bezit van het Strongwoman wereldrecord deadlift van 290 kilogram (639,4 pond). De succesvolle pull vond plaats tijdens de oktober 2020-editie van de WUS Feats of Strength Series. Underdown brak dat record tijdens de 2022 Britain’s Strongest Woman-wedstrijd.

Thompson heeft geschreven dat haar volgende competitieve optreden op de officiële Strongman Games van 2022 zou zijn. Die wedstrijd vindt plaats op 11-13 november 2022 in Daytona Beach, FL. Volgens Strongman Archiefals Thompson op het podium eindigt, het wordt haar vijfde optreden in de top drie van haar laatste zeven wedstrijden daterend uit december 2018.

Zoals de steekproefomvang van Thompsons illustere carrière laat zien, is alles mogelijk.

Uitgelichte afbeelding: @andreathompson_strongwoman op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart