Jay Cutler Squashes Masters Olympia Return Geruchten, zegt dat nieuwe lichaamsbouw “geplande transformatie” is

Op 49-jarige leeftijd, met vier Mr. Olympia-titels (2006-2007, 2009-2010) op zijn naam, heeft Jay Cutler niets te bewijzen. Hij is een van de grootste bodybuilders aller tijden, zonder uitzondering. Maar na een Instagram-bericht van 14 oktober 2022 van fitnesskledingbedrijf Schiek Sports Inc. – waar Cutler poseerde en er verscheurd uitzag naast fitnessbeïnvloeder Lexx Little – ontstond er speculatie dat de gepensioneerde atleet van plan was terug te keren naar het podium.

Op 17 oktober 2022 sprak Cutler over de geruchten over zijn potentiële competitieve terugkeer als Masters-bodybuilder (vanaf 45 jaar). Temidden van zijn verduidelijking en gedachten voor de toekomst, het pictogram verduidelijkte dat hij niet van plan is binnenkort te concurreren. Volgens Cutler was zijn nieuwe slanke lichaamsbouw die de krachtsportwereld verlichtte, dat hij beter voor zichzelf zorgde.

[Related: 4 Workouts with a Single Dumbbell for Muscle, Fat Loss, and More]

Cutler verspilt geen tijd met het neerschieten van elke gedachte aan zijn competitieve terugkeer in zijn videogetuigenis.

“Nou, die foto’s drijven nu op internet van toen ik in Venetië was [CA], en ze beginnen te zeggen: ‘Oh, Jay komt terug voor de Masters’,’ zei Cutler. “We moeten het verpletteren.”

Op 12 februari 2022, tijdens een aflevering van zijn podcast, gaf Olympia-president Jake Wood aan dat, na een afwezigheid, de Masters Olympia mogelijk ergens in het jaar 2023 zou terugkeren. (Opmerking: op het moment van publicatie van dit artikel was er geen officiële update op dit front geweest.) Met die deur open, dachten sommigen in de bodybuildinggemeenschap dat Cutler van plan zou zijn er doorheen te lopen.

Cutler ontkrachtte ook die specifieke bewering door te zeggen dat er te veel in zijn penseel was gelezen met Little.

“Jake” [Wood] heeft het [the Masters Olympia], Rechtsaf? … Het klinkt ongeveer goed. Jake zou zoiets doen,’ mijmerde Cutler. “Laat de foto vallen van mij die poseert met Lexx Little, die een behoorlijk populaire influencer is. Dus hebben we samen een video gemaakt. Hij dwong me om naar de poseerkamer te gaan.”

Volgens Cutler dacht hij dat zijn poseerstunt met Little van weinig belang zou zijn en leek hij er meer dan wat dan ook plezier mee te hebben. Het lijkt gewoon een ongelukkige vergissing te zijn geweest.

“Je kent mij; Ik poseer niet,’ zei Cutler. “Ik wil niet ‘opgelicht’ zeggen, maar hij… [Little] vroeg me, en ik zei: ‘Weet je wat, ik ga daar naar binnen.’ Ik wist niet dat het zo viraal zou gaan. Nu zweeft het overal.”

[Related: The 12 Best Biceps Exercises for Arm Size]

Wat betreft de reden waarom Cutler toegewijd lijkt te zijn aan het oppoetsen van zijn lichaamsbouw tijdens zijn pensionering door middel van zijn training – hij hield vol dat hij er gewoon geweldig uit wil zien en gezond wil zijn.

“Ik doe deze uitdaging voor lichaamstransformatie om er op mijn best uit te zien”, legt Cutler uit. “Dat betekent dat ik slanker moet zijn, en ik weet eerlijk gezegd niet hoe mijn lichaamsbouw eruit gaat zien. Zoals nu, ik ben erg mager, maar ik zou een paar gebieden kunnen aanscherpen. Ik wil wat voller worden. Ik weet niet of dat per se groter op een schaal betekent, maar dat is een beetje het doel.”

Ondanks dat plan, zelfs als hij formeel niet zal concurreren, sloot Cutler potentiële gast-poserende cameo’s niet uit.

“Ik ga niet naar een wedstrijdpodium, maar je weet wat ik zou willen als ik me zelfverzekerd genoeg zou voelen; als mijn lichaam echt genoeg rond zou komen, zou ik zelfs overwegen om te poseren, “zei Cutler. ” … Ik krijg nog steeds een heleboel verzoeken om naar buiten te komen en naar evenementen te komen. Het zou dus een mogelijkheid kunnen zijn.”

[Related: How to Do the Hip Thrust — Variations, Benefits, and Common Mistakes]

Zelfs als Cutler in de nabije toekomst niet zal deelnemen aan een Olympia-etappe, is het duidelijk dat hij vastbesloten is om voor zijn gezondheid te zorgen. Voor deze bodybuilding-legende stopte de sleur nooit – het verschoof gewoon in focus.

Uitgelichte afbeelding: @jaycutler op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart