Bodybuilder Neil Currey weegt 235 pond terwijl hij de eerste Olympia-wedstrijd nadert

Zo nu en dan kan een bodybuilder een onverwachte stijging in hun divisie hebben. Nadat ze er in de loop van de tijd goed aan hebben gedaan om op competitieve podia te poseren, wordt het duidelijk dat hun inspanningen kunnen worden omgezet in een mooie toekomst. Met een nieuwe trainingsupdate over zijn huidige mis, zou dat sentiment in december snel van toepassing kunnen zijn op Neil Currey in de Classic Physique-divisie.

Op 3 oktober 2022 deelde Currey een glimp van zijn nieuwste lichaamsbouw met de heer Olympia van dit jaar, minder dan drie maanden verwijderd. Volgens een latere verduidelijking van Currey’s coach, Ben Chow, de 5’10 “bodybuilder weegt 235 pond op het moment van de foto en nog steeds is van plan om ongeveer 20 pond te verliezen om de limiet van 215 pond te bereiken voor de Classic Physique-competitie in Olympia.

[Related: The Best HIIT Workouts with Bodyweight, with Kettlebells, and More]

Volgens NPC-nieuws online, zal de 2022 Mr. Olympia Currey’s debuut zijn bij de prestigieuze bodybuildingcompetitie. Dat betekent echter niet dat hij tot nu toe geen indrukwekkend cv heeft opgebouwd.

Currey is lid van de International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) Pro League sinds een zevende plaats Classic Physique-debuut op de Yamamoto Pro 2019. Hij is schijnbaar alleen maar verbeterd sinds die eerste top 10 bloeit. In 2021 zou Currey het beste Pro League-resultaat van zijn carrière behalen toen hij op de Tampa Pro 2021 op de tweede plaats eindigde in de categorie Classic Physique.

In 2022 overtrof hij zichzelf toen hij de derde plaats pakte op de 2022 Pittsburgh Pro en zijn eerste carrière Pro-overwinning scoorde op de 2022 New York Pro. In overeenstemming met de IFBB-kwalificatienormen voor de Olympia, gaf de laatste overwinning Currey automatische kwalificatie voor de 2022-editie van de wedstrijd.

Hier is een overzicht van Currey’s IFBB Pro League-resultaten tot nu toe:

Neil Currey | IFBB Pro League-carrièreresultaten

  • 2019 Yamamoto Pro (klassieke lichaamsbouw) — Zevende plaats
  • Europa Pro-kampioenschappen 2020 (klassieke lichaamsbouw) — Negende plaats
  • 2021 Puerto Rico Pro (klassieke lichaamsbouw) – Derde plaats
  • 2021 Xtreme Bodybuilding en Fitness Pro (klassieke lichaamsbouw) — Zevende plaats
  • 2021 Tampa Pro (klassieke lichaamsbouw) – Tweede plaats
  • 2021 Texas Pro (klassieke lichaamsbouw) — Niet geplaatst
  • 2022 Pittsburgh Pro (klassieke lichaamsbouw) – Derde plaats
  • 2022 New York Pro (klassieke lichaamsbouw) – Eerste plaats

[Related: The Best Dumbbell Ab Workouts for a Stronger, Better-Looking Core]

Het stellen van een lat van verwachtingen kan moeilijk zijn voor Currey in zijn Olympia-debuut. De hoogste standaard zou echter zijn om drievoudig regerend Classic Physique Olympia-kampioen (2019-2021) Chris Bumstead omver te werpen. Er is ook voormalig tweevoudig winnaar Breon Ansley (2017-2018) en eeuwige mededinger op hoog niveau Terrence Ruffin om mee te concurreren.

Voor Currey zou een finish ergens rond de top waarschijnlijk een geweldige manier zijn om de Olympia-scène binnen te komen. Hij kon heel goed verrassen en nog meer bereiken.

De 2022 Mr. Olympia vindt plaats op 16-18 december 2022 in Las Vegas, NV.

Uitgelichte afbeelding: @neil_currey op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart