Bodybuilder Jamie Christian geeft details over zijn 7.000 calorieën koolhydraten voor de wedstrijd

IFBB Pro League-bodybuilder Jamie Christian (ook bekend als “The Giant”) zal op zondag 11 september deelnemen aan de Yamamoto Nutrition Pro Show in 2022 in Milaan, Italië. De 6’5” bodybuilder beweert de langste Men’s Open pro ter wereld te zijn. Het is duidelijk dat er veel voedsel voor nodig is om een ​​man van zijn grootte te trainen en voor te bereiden op competitie.

Christian plaatste een video van zijn YouTube-kanaal die werd gefilmd op vrijdag 2 september 2022 met zijn “refeed-dag” als onderdeel van zijn voorbereiding op de komende wedstrijd. Hij werkt onder leiding van gepensioneerde concurrent en huidige coach Milos Sarcev.

In het begin van de video legde Christian uit dat na bijna 15 weken een calorietekort te hebben gehad, deze specifieke dag van eten niet op een beter moment had kunnen komen.

[Related: How to Build Muscle: The Training and Diet Guide for Beginners and Advanced Lifters]

“(Het lichaam) heeft het nodig”, zei hij tegen de camera. Hij ging verder met te zeggen dat, om al die calorieën te eten, het zou duren acht totale maaltijden gedurende de dag, evenals een workout shake dat alleen al 150 gram koolhydraten zou bevatten.

Christian zou later zeggen dat hij, met nog minder dan twee weken te gaan voor de wedstrijd, nog steeds… meer dan 300 pond en voelde dat hij in de beste vorm van zijn leven was. Hij documenteerde de hele dag aan eten in de video. De afzonderlijke maaltijden, hoeveelheden (indien uitgelegd) en geschatte tijden (indien gegeven) waren als volgt.

 • Maaltijd één (4:00 uur): 150 gram haver, 150 gram banaan, 65 gram whey eiwit, 30 gram pindakaas
 • Maaltijd twee (6:30 uur): 100 gram rijst, 150 gram kalkoen, 100 gram banaan, courgette (courgette)
 • Maaltijd drie, pre-workout: (Hoeveelheden voedsel niet gespecificeerd) Rijstroom, banaan, bosbessen, whey isolaat, twee Rice Krispies Treats, één kopje koffie
 • Training: Pre-workout drankje (75 gram koolhydraten), BCAA en essentiële aminozuren shake
 • Maaltijd vier, na de training (15:00 uur): (Niet alle hoeveelheden vermeld) Lucky Charms cornflakes, 50 gram whey isolaat
 • Maaltijd vijf (16:00 uur): (Niet alle hoeveelheden vermeld) Rijstwafels, kalkoen, rijst, banaan, courgette (courgette)
 • Maaltijd zes: 150 gram haver, bosbessen, één rijstwafel, whey proteïne
 • Maaltijd zeven: (Niet getoond op video) 100 gram rijst, 150 gram kalkoen, 100 gram banaan
 • Maaltijd acht (21:00 uur): 100 gram rijst, 150 gram kalkoen, 100 gram banaan
 • Maaltijd Negen: 200 gram rundergehakt, 20 gram amandelboter, 150 gram haver, 100 gram banaan
 • Geschat totaal: 7.000 calorieën, 360 gram eiwit, 1.250 gram koolhydraten, 35 gram vet

Aan het einde van de video trok Christian zijn shirt omhoog en liet hij de camera zijn buikspieren zien. Hij besprak dat zijn maag nog steeds plat en gedefinieerd was omdat het voedsel dat hij at geen opgeblazen gevoel of indigestie veroorzaakte, deels omdat de vetinname bij elke maaltijd laag werd gehouden, behalve de laatste.

Ik heb niet eens het gevoel dat ik vandaag iets heb gegeten.

Eerder in de video theoretiseerde hij ook dat het relatief laag houden van eiwitten en meerdere keren per dag 10 minuten wandelen zijn algehele spijsvertering verbeterde.

[Related: The Best Back Workouts for More Muscle, for Strength, for Beginners, and More]

Wanneer hij deelneemt in Italië, zal Christian op zoek zijn naar zijn eerste professionele overwinning en zijn eerste kwalificatie voor de Mr. Olympia-wedstrijd, die gepland staat in het weekend van 16-18 december 2022 in Las Vegas, NV.

Uitgelichte afbeelding: @akathegiant op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart