Andrew Jacked traint schouders en biceps met Larry Wheels

IFBB Pro League-bodybuilder en 2022 Texas Pro-kampioen Andrew Jacked was ooit een trainingspartner van multi-krachtsportatleet Larry Wheels. Het duo is onlangs herenigd om samen schouders en biceps te trainen, en Jacked deelde een video van de sessie op 30 augustus 2022 op zijn YouTube-kanaal. De video is hieronder te zien.

[Related: The Best Arm Workouts for Beginners, With Dumbbells, and More]

Kabel Y zijwaartse verhoging

De locatie van de video werd niet gedeeld in de video, maar een recente Instagram-post die Jacked deelde over de training met de tag Binous Gym in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. In het begin van de YouTube-video grapte Wheels dat hij zich kon herinneren dat hij groter was dan Jacked toen ze eerder samen trainden in 2019 en 2020.

Jacked begon de sessie met laterale verhogingen van de kabel, waarbij hij zijn armen in een “Y”-formatie bracht. Het extra bewegingsbereik richt zich zowel op de achterste delts als op de zijdelts.

Zijdelingse verhoging achter op hellingbank/enkele halter Tweearmige verhoging vooraan

Wheels en Jacked gingen toen verder met een superset die werd uitgevoerd op een schuine bank. Ze begonnen met laterale verhogingen aan de achterkant met halters, gevolgd door een verhoging aan de voorkant met Ă©Ă©n halter in beide handen. Delen van de training werden niet op de camera getoond.

[Related: How to Do the Overhead Dumbbell Press for Wider Shoulders and Upper-Body Strength]

Het gewicht van de dumbbells die ze voor de eerste oefening gebruikten, werd niet getoond, maar ze tilden een gewicht van 30 kilogram (66 pond) op voor de tweede beweging. Beide mannen hebben het rugkussen van de verstelbare bank verhoogd voor de voorste verhogingen om een ​​groter bewegingsbereik te bereiken.

Zittende machinepers/kabel staande rij

Ze voerden nog een superset-koppeling uit met machinepersen en rechtopstaande kabelrijen. Jacked sprak kort tegen de camera en legde uit dat hij deze sessie ‘een onderhoudstraining’ noemde.

“Ik wil op dit moment niets tot het uiterste pushen”, zei hij. “We houden gewoon alles hetzelfde.”

Halter zijwaarts heffen

De laatste schouderoefening was een staande zijwaartse verhoging met dumbbells van 20 kilogram (44 pond). Op de video werd slechts Ă©Ă©n set van elke man getoond.

Staande kabelkrul

Na zes totale schouderoefeningen, schakelden Jacked en Wheels over naar biceps, te beginnen met kabelkrullen met individuele handgrepen op twee katrollen. Ze stapten naar voren zodat elke arm zich aan het begin van de beweging achter hun romp zou bevinden. Dit werkte de biceps vanuit een andere hoek en voegde een stuk toe aan de onderkant van de beweging.

Kabel Touw Hamer Krul

De laatste beweging van de sessie was weer een kabeloefening, maar met een andere bevestiging – met behulp van het touwhandvat en het uitvoeren van een hamerkrul om de brachialis en onderarmen te richten. Het gewicht dat ze gebruikten was niet te zien. Ze behielden een constante snelheid tijdens hun sets zonder te veel te pauzeren aan de boven- of onderkant.

Als u de oefeningen wilt proberen die Jacked and Wheels in de video heeft uitgevoerd, kunt u de onderstaande voorbeeldtraining volgen.

  • Kabel Y zijwaartse verhoging – 3x 8-10
  • Zijdelingse verhoging achter op hellingbank/enkele halter Tweearmige verhoging vooraan – 3 x 10-15 superset bewegingen
  • Zittende machinepers/kabel staande rij – 3 x 15 superset bewegingen
  • Halter zijwaarts heffen – 3x 8-10
  • Staande kabelkrul – 3x 12-15
  • Kabel Touw Hamer Krul – 3x 15

Jacked won de Texas Pro op 13 augustus 2022 en hij behaalde een kwalificatie voor de Mr. Olympia-wedstrijd, die van 16-18 december in Las Vegas, NV zal plaatsvinden. Voordat hij deelneemt aan de Olympia, is hij van plan deel te nemen aan de Arnold Classic UK-wedstrijd van 2022. Die show wordt gehouden in het weekend van 23-25 ​​september 2022 in Birmingham, Engeland.

Uitgelichte afbeelding: @andrewjacked op Instagram

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Stripgilde.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart